Erkek İnfertilitesi 3 milyondan 270 milyona ....Lutfen okuyunn...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Erkek kısırlığına sahip bir Hintli adamla Facebookta konuştum. Yaşadığı her şeyi anlattı. Eşi 6 sene hamile kalamadı çünkü sperm sayısı düşüktü. Doktorlar 4 yıl boyunca ona ilaclar ve vitaminler vermeye devam ettiler. Sonra herhangi bir vitamin ve ilac almayı bıraktığını söyledi. Kendi diyetini izlemeye başladı, çok fazla kuruyemis, meyve ve bazı Hindistan şifalı tozlarını kullanmis. Ve 1 yıl sonra karısı sonunda hamile kaldı. Bence ilaclar için çok fazla para ödememiz gerekmiyor. Sadece doğal diyet uygulamamız gerekiyor.

Mutlaka kilo vermeside faydali olur.Erkek infirtili cok zor ya .kadinin ilacla faln yumurmasi saglnyosma bu spermler cok nazli

Ilaclsr zaten dogadan canim .biz hep bitkisel kullndk aktwrlrda hesi var ilacts olnayanlari alip macun yapidum ben

Mutlaka kilo vermeside faydali olur.Erkek infirtili cok zor ya .kadinin ilacla faln yumurmasi saglnyosma bu spermler cok nazli
bu doğru. bu spermler çok zayıf. Erkekler hasta veya stresli ise spermler hamile kalmak için güçlü değildir. Erkeklerin su, yemek, havadaki pestisitlerden dolayı kısır olduklarını okudum. Radyasyon. İsterseniz doğal deterjanlar satın alabilirsiniz.

Valla canim hanginden kaçalim ki ekmek ten tut pazardan aldgmiz elmaya bile guven yok artk.
Aynin oyle. Bir tane alkollü Kuzenim var. Vallah adamın 3 tane çocuğu var. Benim eşim ne sigara ne alkol içmiyor. Ama yok çocuk

Hiçbiri işe yaraşmadı ne Klomen ne proceed değerler daha da düştü. Yarın eşimde ben de zeynep kamil de muayne olucaz. Bakalim hayırlısı artık
canım nasılsın ne aşamadasın ? mesajlarını şimdi okudum o kadar emek veriyoruz Allah güzel sonuçlar elde etmeyi nasip etsin

Anladım canım bnde 2 kez aşılama 2 tup bebek denedik olmadı bu ay eşime keçi boynuzu özüne ve e vitaminine başladık kendim de soğan kuru yapacagim Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın insallah

Siz rahim filmin çektiniz mi? Tüpler açık mı yok mı?

Güzel haberlerle insallah

Merhaba canim deniycem yaptiklarinizi ins bizede faydasi olur bizimde degerlerimiz dusukhamile kalabildiniz mi peki bu degerlerler

Yaşlarınız kaç acaba . Benim de eşimin verdiği 2 tahlil sonucu 9 ve 13 milyondu en son yaptığımız üniversite hastanesinde 3 adet olduğunu söylediler şoka girdik . Manuel yaptıklarını söylediler . Sizinki makina mı yoksa manuel mi yapıldı ?

Canim benim ilk esimin verdgi hastane manuel bakiyodu.Orada 3 miluondu toplamda sonra makine ile bakildi hep .Makinede daha fazla cikmsti hatta.
.270 milyon cikan testte ilk tahlil.verdgi hastnde manuel bakildi bazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…