Erkek İnfertilitesi 3 milyondan 270 milyona ....Lutfen okuyunn...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Vitamin desteklerinin içeriklerini paylaşmak istedim karşılaştırma açısından yararı olur. Kullananlardan şimdiye kadar bunları duydum.
Promen K:

Ocean Daily One Energy:

Neofortil:

Proxeed Plus:

Cabim benim erimde sol tarafında varikosel var sperm sonucu ise 24 milyon total 124 milyon hareketlilik biraz az ama bir sorun olurmu ameliyat olmaz sa ben ameliyat ettirmek istemiyorum spermi normal mi acaba daha yeni olduğumuz için bilgi sahibi değilim.

Sayi iyi fakat harektlilk ve morfoji cok onemli.Varikosel cok etkilemems demek ki sayi normal.fakat olnmasi gerekiyisa kkacinilmaz 6 ayda toparlar degerlr .Duruma gire dr yonlendirir zaten grade 3 tu bizim son derece fazlaydi.Amelt korklck bse degil mikrocerrqhi ve iyi bi uzman tarafndan yapilmali .Belki simdi bile olabilir Allah bilir

Hiçbiri işe yaraşmadı ne Klomen ne proceed değerler daha da düştü. Yarın eşimde ben de zeynep kamil de muayne olucaz. Bakalim hayırlısı artık

Hiçbiri işe yaraşmadı ne Klomen ne proceed değerler daha da düştü. Yarın eşimde ben de zeynep kamil de muayne olucaz. Bakalim hayırlısı artık
Klomen erkekte cok kullanilmyor canim hatta sayiyi bile dusuyor bence .Sayi oynar onemli olan harektli ve morfji bide bu isler kismet bak ben hala hamile kalamdm

Test için bekleyin canım.Ameluyat sonrasıda yada normal zamanlarsa 3.6.9 ay cok doğru biz9
Ayda gorduk iyilesmeyi
ben havuc suyu içirmek istiyorum ama direk içmez. içine elma atsan faydasını yitiririmi?

Yitirmez canim elmada B12 vitamin var oda hucre olusumnda etkili .Hatta keci boy.pekmezi c vitamnyle alndgnda cok etkilymis ama havucla beraber kullnlmz

Aynı durum bizde. Esim klomen ve prokseed ilaclarin aldi. Bu tedavilerden önce toplam 15 milyon ve ejakulit 39 milyon vardı. Şimdi sadece 6 milyonu var. Doktorlar tarafından çok üzüldüm. Bizimle nasıl oynadıklarını. Tüp Bebek'e gittik ve esim sadece% 6 milyon sperm ve% 0 morfoloji cikti testte. Doktor IVF yapmakta ısrar etti ama teklifini reddettim. Artık doktorlara güvenemeyeceğimi hissettim. Simdi esim sperm sayısı için kurler buldu ve bunu 1 ay boyunca deneyoruz. Bu ayın sonunda spermini test edecek.

Nasıl yani Klomen sperm sayısını mi düşürdü? Esim de kullanıyor doktor verdi.

Canim
Nasıl yani Klomen sperm sayısını mi düşürdü? Esim de kullanıyor doktor verdi.
Klomen belli gunlerde kullaniliyor ve ara veriliyor.Kaan Aydosun tedavi sekli boylemymis .Bende esime dr vermesine ragmen 3 ay kullan diyodu fakat ara ara verdim toplam 6 ay kullndi ama ara ara en son gittgmzde artk klomen kullanmsini istemdgmi soyledm sonucta sirf hormon ilaci kestik bodahaki teste zaten hikayemiz .

Keşke eşim Kaan Aydos'a gitmese idi

Kendiniz için bisey kullandınız mi

Kendiniz için bisey kullandınız mi
Canim son 2 aydir klomenle yumurta takibi yaptik .Fakat olmadi bugun adet oldum..Bende cok ugras verdim bu surede kendime sogan kuru bal tarcin rqhim filmi vs.Ama artk bugun yoruldgumu hissettim .Son ayalrda cok hamile haberi aldm dogumlar vs bu surecte insanalrinda soyledkleri bazen canimi yakti.Ama vardir vakti saati diye bekliyorum.Kurlere esim icnn de ara verdim o zmandan bu zmana hep devam.ettim manevi anlamda tukenmeye basldm .Bjnayda dr gidemecm sehir disina cikicam kismetse nasip yani beklenti icinde olmak cok zor ameliyat sonrasi hemen oluck zannettm .Esim tekrar test vericek bu ay bakalim.korkuyrm degerler dustu mu acaba bu sefer ugrasmam heralde asilma deneriz .

Ya size tedavisi yaramdi mi.
Hayır, ona yardım edemedi. Sadece DNA'sındaki hasarına baktı. DNA hasarı araştırması üzerinde çalıştığını düşünüyorum. Çünkü bu soruna çok odaklı. Esimin hormonal testlerine ya da başka şeylere bakmamıştı. Bence onu ziyaret etmeye gerek yok, şehrinizde iyi bir ürolog bulabilirsiniz.

Ben kendim macun yapmistim canim .Onlari mi faydasi geldi bilmiyorum .Beslenmye cooo dikkat ben o zmnlar cok dikkat eduyorudm.Simdi saldm artk. Is yogunlugu beni mahvediyor.C vitamini alin bol bol
Kendinze 6 ay verin. Esim fazla kilolu. Diyet yapıyor. Artık ona şekerli tatlı vermiyorum. çok fazla kuru meyve yiyor: kabak çekirdeği, badem, hurma, kuru üzüm, zeytinyağında incir. Bilmiyorum. Umarım ona yardım eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…