3 lu testte down sendromu çıkması

4 lu test ne zaman peki bir bilginiz var mı bir de bebeğimin kalbinde parlaklık vardı bu da down sendromu belirtsiymis
bebeğimin kalbinde parlaklık, 3 odasında kireçlenme artı damar genislemesi bağırsak genişliği vardi
bağırsak 21.hafta
diğerleri 34.haftada öğrendim.
şuan 2.5 yasinda ve zehir gibi. söyleyeceklerim bukadar. 2li testin temizdi 3lu yaptırmadım

İnşallah benimki de öyle olur biraz olsun içim rahatladi Allah hepinizden razı olsun

Bana sadece kalbi parlak dedi onun dışında eli ayağı her yeri düzgün dedi kalp parlaklığı da genellikle down sendromlularda oluyormuş
Bana da aynı şeyi söyledi..Hatta bir önceki kontrolde herşey normal sana bir daha test yapmayacaz dedi ..Sonraki kontrolde kafada parlaklık gördüğü için önceki kontrol sonuçlarına baktı..Bunlarda da risk fazla falan yanlış bakmışız karışmış başka hastayla dedi düşünebiliyormuşum?Özel hastane doktoruydu kendi hastaları dışında başka doktorun hastalarına bakar odadan odaya mekik dokurdu bi telaşla..Karışması normal yani ..Rabbim neylerse güzel eyler ..Duanızı edin ve ıcinizi ferah tutun lutfen

Bizim oglumuzdada vardi kalp parlakligi down sendromu diyorlar suan dogdu test gonderdik burnu felan basik ama oyleysede sıkıntı yok. Allah sagligini almasin bakariz elimizden geldigince canini sikma sende gereklj testleri yaptir. Ama o kan aliyorlar bebekten onu hamileyken yaptirma riskli hem.senin icin hem cocuk icin

Detaylı bakıldı çok şükür bunların hiç birini söylemedi ama benim içim hiç rahat değil randevu bulmaya çalışacam günüm geçmeden 4 lu test yaptırmak istiyorum
Merhaba, yorum yapalı çok olmuş fakat şuan aynı sizin durumunuzdayım detaylı ultrasonda parlaklık göründü mü
Benim de üçlü test Tr.21 1: 334 çıktı
Utrasyonda parlaklık var dedi ama detaylı ultrasonda belli olur dedi şuan bayram arası girdi detaylıya randevu aldım ama uykularım kaçtı kafamda düşünmeden edemiyorum sonucunuz nasıl bebiş sağlıklıdır inşallah

Çok şükür sağlıkla doğdu. Hiç bir engeli yok

Benim ilk oğlumda ikili test sorunsuz çıktı detaylı ultrasonda sendromlu olabilir dediler 3 doktora gittim ense kalınlığı yüksek çıktı hiç bir şey yapmadım en son acıbadem de bir prof gittim hiç bir şey yok dedi çocuk iri dedi genetik babası da biraz iri boylu ondan olabilir dedi gerçekten de ona inandım hiç bir test yaptırmadım oğlum da çok sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…