Mrb arkadaşlar 3 lü tarama sonucum çıktı e nabizdan baktım AFP değerini yüksek gördüm doktorum izinli olunca gösteremedim başına böyle birşey gelen varmı baya korkuyorum
Çok anlamıyorum ama normal yükseklikte Hamilelikte 2 katı normal diye biliyorum tabi emin değilim benim AFP 77 geldi hesaplanınca falan çok yüksek oranda risk çıktı
Çok anlamıyorum ama normal yükseklikte Hamilelikte 2 katı normal diye biliyorum tabi emin değilim benim AFP 77 geldi hesaplanınca falan çok yüksek oranda risk çıktı
Benim perinatolijide birşey görünmedi ama ayrıntılı vaktim gelmedi daha 23 kasım da insallah gireceğim insallaj birşey orda da görünmez yine haber ederim size de insallah siz de de birşey çıkmaz
Merhaba anneler size bir sorum olacak. 3lü test yaptırdınız mı ? Yaptırdıysanız AFP MOM değeriniz yüksek miydi? Benim 3,16 çıktı normalin 3 katı dedi doktor detaylı ultrasona yönlendirdi. Merak ettiğim şey şu bu değer yüksek çıkıp ultrason da bir sıkıntı görmeyen oldu mu çevrenizde ya da sizde örnekleri var mı ? Çok korkuyorum bir sıkıntı çıkacak diye(