5 5kuber3 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 2 4 1 22 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi 5kuber3 #1 İkili tarama testim iyi çıkmıştı ancak doktor bana danışmadan direkt üçlü istedi sanırım bazı doktorlar soruyormuş ya da ikili iyiyse üçlü yapmıyormuş. Üçlü sonucu da 1/50 risk fetal dna için kan verdim böyle olup güzel sonuçlar alanlar var mı?
İkili tarama testim iyi çıkmıştı ancak doktor bana danışmadan direkt üçlü istedi sanırım bazı doktorlar soruyormuş ya da ikili iyiyse üçlü yapmıyormuş. Üçlü sonucu da 1/50 risk fetal dna için kan verdim böyle olup güzel sonuçlar alanlar var mı?
Valerya- Guru Pro Üye 2 Şubat 2014 405 252 303 22 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi 5kuber3 #2 Üçlü taramayı çoğu doktor yapmıyor. Çok fazla yanılıyor. Fetal sonucunu ciddiye alın sadece. Stres en kötüsü
Üçlü taramayı çoğu doktor yapmıyor. Çok fazla yanılıyor. Fetal sonucunu ciddiye alın sadece. Stres en kötüsü
A ahbuyagmurlar Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 18 5 1 33 22 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi 5kuber3 #3 Sakince sonucu bekleyin, ikili üçlü tarama testleri sadece istatistik Hele üçlüde yanılma payı çok fazla.
Sakince sonucu bekleyin, ikili üçlü tarama testleri sadece istatistik Hele üçlüde yanılma payı çok fazla.