3 kız annesinin temizlik maceraları

Bugun kanepeleri silecegim bir hafta oncesinde silmeme ragmen uc gun once su dokuldugu icin cok kotu bir leke olustu. Kk den baktim kosla hali ile cok temiz oluyormus. Deneyecegim bakalim bende sonuc ne olacak.

Sinifimdaki temizlik maceralarini da yazayim. Miniklerim yazarken ben de panolari duzenleyeyim buna 15 dk ayiriyorum.
5 dk da dolabin icine ayirdim. Geri kalani da miniklerle okuma yapacagiz.

3ten bu yana yemek hazirlayip yedik. Yatak odasini toparladim sira diger yerlerde. kosla hali yikamanin fiyati pahali geldi once evde bir suru leke cikarici varken once onu deneyeyim diye dusundum. Ama islere gecmeden once bir kahve bu sefer jacobs aldim icimi cok yumusak ama etkisi nasil bilmiyorum onu da birazdan goruruz

Jacobs da fena degilmis. 22.44 itibariyle odalar toplanip supuruldu. Bulasik mk. Bosaltildi tekrar dolduruldu. 1 makine camasir katlandi yerlestirildi. Sofralar yikandi kizlar banyo yaptirildi.tuvalet yikandi ama kanepeleri hala silemedim

Tekrardan kendi basligimdayim kimse okumasa da yazmasa da bura benim basligim benim satom.

Diyete basladim kizlar. Karatay diyeti yapiyorum. Gayette basarili gidiyor maşaallah. Kahve olayini seker olayini biraktim. Evet biraz yavasladim ama daha iyi hissediyorum kendimi

Temizlik maceralarimi tekrar yazacagim. Ev berbat durumda. Halilar cok kirlendi ama en kucugume tuvalet egitimi veriyorum o nedenle. Bir muddet daha kirli kalsin bence

Ilk yatak odasindan baslayalim. Yarim saatte
  • Yatak toplansin
  • Daginiklik toplansin
  • Supurulsun
  • Taban silinsin
  • Mobilyalar silinsin

Sirada mutfak var.
  • Tezgahi temizle
  • Supur
  • Sil
  • Camasiri da ser
Yarim saat sonra gorusuruz

Yarim saatte gorusemedik Insallah demedim ya ondan bi de mutfagin pisliginden:) Bayagi zorladi perdeleri acinca ev de temiz olunca catilardan vuran karin beyazligi isil isil gosteriyor ortami. Bu temizlik olayini daha sık yapmaliyim:)

Bu arada biraz diyetten bahsedeyim. Hem de dinlenmis olurum. Gercekten karbonhidrat bizi doyuran degil tam tersi aciktiran besin grubu. Esim de benimle birlikte basladi az yiyor ama ekmekten ve yemek arasi meyveden vazgecemiyor. Bense ekmegi tamamen cikardim zaten meyve ile cok aram yok olani da tamamen biraktim. Esimin kilosunda hic bi degisiklik yok ben 10 gunde iki kilo verdim. Cok seker kullanirdim onun icin cok sevdigim caydan bile vazgectim. Bi kahvaltida bir de aksam yemeginden sonra iciyorum. Oyle cok da ac kalmiyorum daha dogrusu acikmiyorum zaten

siz işteyken çocuklarınıza kım bakıyor ,
kendinize bir yardımcıı tutsanız , sizi okurken ben yoruldum vallahi ,

haftada 3 gun gelse yükünüz hafifler biraz,

siz işteyken çocuklarınıza kım bakıyor ,
kendinize bir yardımcıı tutsanız , sizi okurken ben yoruldum vallahi ,

haftada 3 gun gelse yükünüz hafifler biraz,
Merhaba 3 gun cok para eder:) kizlarin ikisi benimle birlikte geliyorlar ayni okuldayiz. Kucugun de bakicisi var kendi evinde bakiyor. Cok dagiliyor yardimci da gelse pek degisecegini sanmiyorum

F flower world tesekkur ederim canim yapabilecegim birseye para vermek bana pek mantikli gelmiyor. Ama tabii kesinlikle yanlis anlasilmasin yaptirana da saygi duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…