• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 kız annesinin temizlik maceraları

Konunuz çok hoşuma gitti. Ama çalıştığınızı duyunca şaşırdım biraz. Yoğun tempo okul ev eş çocuklar yetişmesi çok yorucu oluyordur.

kaftankef kaftankef olmaz mi? Elbette zor ama buna sukur yakin zamana kadar kizimda zihinsel bir hastaliktan supheleniyorduk cok sukur ki korktugumuz gibi bir sey yokmus. Insan careaiz hastaliklari dusununce bunlar cok da yorucu gelmiyor. Tabii ki evim surekli piril piril degil hatta belki yaptigim temizlik 1 saat bile surmuyor neticede uc cocugu bir odada sabitleyemezsiniz her yere girip cikiyorlar. Her oda onlar icin farkli bir oyun mekani. Ama temizlige baslamadan yazinca bir sorumluluk hissedip hemen bitirmek istiyorum. Yoksa temizligi kafam da cok buyuttugumden degil3

2.5 yıl olmuş hortlatayım başlığı...
Yapılması gerekenler
tezgah üstü
Tuvalet banyo
Oturma odası
yatak odası
Salon
1 saat veriyorum kendime bakalım halledecek miyim

Ayy maşallah hayran kaldım size :KK36: Bende üç çocuk annesiyim ve ev hanımıyım... Gün altı otuzda başlıyor ve onda bitiyor bizde ama ben hiç bir işi yetiştiremiyorum. Üç çocuk ve dağınık bir eş olunca yapsamda bir yapmasamda :KK61:

Masallah size ben mi tembelim ya 1.30 saatte okadar is bitiyor mu gercekten. Bende sizin gibi kronometreyi acip 15 dk veriyorum kendime her oda icin cok cabuk sıkıldıgım icin herseyden 15 dk üzeri sıkıci geliyor. Hatta 15 dk once biten islerimden kalan sureyi daha daginik olan odama ekliyorum. (Galiba psikolojim bozuk)

S Sonilmek canım ben de çabuk sıkılırım senin gibi süre veriyorum ama 15 dk benim için çok. Daha az veriyorum işi bitmezse diğer odalardan sonra tekrar dönüyorum. Aslında yapmak mesele değil mesele sürdürülebilir bir düzen kurmak... Yapıyorum yapıyorum hep aynı.

Maşallah ona😍 kaç yaşında ki ? Benim büyüğü 8 yaşında erkek bide üç buçuk yaşında ikizlerim var. Inş benimkilerde büyür ve iş yaptıklarını görürüm🤩

Maşallah ikizlerin mi var o zaman çok normal işleri yetiştirememen :KK48: benimki 10 yaşında kız olduğu için genlerinde var:KK53:

Back