Merhabalar. Benim ilk ameliyatımda burnumda çökmeler oldu V deformitesi oldu. Bu yüzden ikince kez ameliyat oldum. Bir kulagımdan kıkırdak alındı.Bu sefer de tek tarafta cöküntü olustu.İlk 2 ameliyatım açık amweliyattı.3.ameliyatımda ise kapalı oldı ve diğer kulagımdan kıkırdak alındı.ilk iki ameliyat arasında 1 yıl var.3.ameliyatımjn üzerinden 4 yıla yakın gecti.Bu arada V defortmitesi düzeldi ama burun sırtım çok pürüssüz değil. Kıkırdak belli oluyor sol burun sırtımda kemerimsi.Ve burun ucumun üstü ve sırt bitişiminde de küçük yuvarlak dikişimin cıkıntısı belli oluyor.Resimde de yandan görünüyor girintili cıkıntılı burun ucuma kadar.Bu arada önden sol taraf magaza ışıkları gibi sarı beyaz loş oşıklarda solda kıkırdak cok belli olyor önden cıkıntı gibi. Dolgu yaptırıyorum normalde ben.Dolgum eridi suan.Merak ettiğim sey 4 yıl yeterli süremi 3.kez yapılan burun ameliyatı için? İyileşmiş midir ödemler gitmiş midir? Oturmuş mudur burun? Burun ucum hala sert.Zaten ucunda baya dikiş kıkırdak yapmıs doktor. O kadar ameliyat oldum burun ucum düşmedi.Daha da oturup küçülür mü ya da kıkırdaklar oturur mu daha?