Evet ılık olacak bide çok fazla banyoda durmamaya çalışınBende bekliyorum bugün 2. Günüm yarın alırım ılık su ile aldınız demi sıcak su yasak
Doktorum bana önermedi belkide sizin ki çok güzel geçmişti yani ne bileyim bi sıkıntı olmazdı belkide spor yapsanız bile bana ev süpürmek bile yasak öyle hayrılıs bklm
Doktorum bana önermedi belkide sizin ki çok güzel geçmişti yani ne bileyim bi sıkıntı olmazdı belkide spor yapsanız bile bana ev süpürmek bile yasak öyle hayrılıs bklm
Bugün biraz âdet olacakmışım gibi sancım var inşallah normaldir sacı veya ağrı olmasıAmin İnşallah rica ederim birde Meryem suresi okuyun şura suresi bilmiyosanız YouTube dan dinleyin ben öyle yapıyorum bide kabak çekirdeği yiyin
Maşallah ne güzel 7.gün bugün siz gebe kalabildiniz mi benim göğüs hassasiyeti var belim ağrıyor arada da kasıklarım batıyor halsizim bideEvet aynen öyle herkesin farklı durumları var. Hepimize hayırlısını versin Allah'ım inşallah. Her yiğidin yoğurt yemesi farklı derler ya benim doktor idrara sıkışık değilken yaptı aşılamayı. Hiç duymadım öyle yapanı kaç kişi okuduysam hep sıkışıkmış. Benimki kalk işe git, spora git dedi. Kaçıncı gününüzdesiniz?
Maşallah ne güzel 7.gün bugün siz gebe kalabildiniz mi benim göğüs hassasiyeti var belim ağrıyor arada da kasıklarım batıyor halsizim bide
Aminnn inşallah Allah razı olsunEvet çok şükür gebe kalabildim siz de kalırsınız inşallah.İlk birkaç zaman ağrılar falan vardı sonra hiçbiri kalmadı adet olacağım sandım. Çook belirtisi olup hamile olan da var olmayan da var onlar bişey ifade etmiyor inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu dönemde kahve tüketimini nasıl yaptınız pekiMaşallah ne güzel 7.gün bugün siz gebe kalabildiniz mi benim göğüs hassasiyeti var belim ağrıyor arada da kasıklarım batıyor halsizim bide
Ben çok sevmiyorum zaten büyük bi eksiklik hissetmedim hiç içmedim yani ama günde 1 fincan kafi diye biliyorumBu dönemde kahve tüketimini nasıl yaptınız peki
Kasık ağrılarım başladı batmalar artık belirtileri yavaş yavaş yaşıyorum galibaBen çok sevmiyorum zaten büyük bi eksiklik hissetmedim hiç içmedim yani ama günde 1 fincan kafi diye biliyorum
İnşAllah Rabbim isteyen dileyen herkese en kolayından ve en hayırlısından nasip etsin inşallah bende göğüslerim çok acıyor bide kasıklarım batıyor arada belim ağrıyor halsizim 8.gün bklm hayırlısı AllahtanKasık ağrılarım başladı batmalar artık belirtileri yavaş yavaş yaşıyorum galiba
Amin İnşallah Allah razı olsun inşallah sizden de duyarız güzel haberlerİnşallah canımbize hayırlı ve güzel haberlerini yazarsın inşallah en kısa zamanda
Bugün iğnenin 6 . Günü aşılamanın 5. Günündeyim sadece kasık batmalarım var birde halsizlik ve baş ağrısıİnşAllah Rabbim isteyen dileyen herkese en kolayından ve en hayırlısından nasip etsin inşallah bende göğüslerim çok acıyor bide kasıklarım batıyor arada belim ağrıyor halsizim 8.gün bklm hayırlısı Allahtan
Rabbim büyük cuma gününün yüzü suyu hürmetine isteyen dileyen herkese versin inşallah benimde 10.gün göğüslerim hassas halsizim bide kasıklarım çok nadir batıyor umarım bebeğim bana tutunmuşturBugün iğnenin 6 . Günü aşılamanın 5. Günündeyim sadece kasık batmalarım var birde halsizlik ve baş ağrısı
Amin İnşallah Allah razı olsun pazar günü kan vermem gerekiyor eşimle gideceğim en garanti kan testi inşallah çıkar hayırlısı olsun inşallahBence günün geçmeden test yapma biraz daha bekle 15 günü tamamla sonra test yap canım inşallah tutunmuştur