3.kez aşılama

Hasber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
347
168
24
Merhaba güzel anneler ve anne adayları ben 3.kez aşılama denemek istedim yaşım tüp bebek için uygun olmadığı için adetin 4.günü gonal-f iğne kullandım 12 gün boyunca 75 mg 2 tane yumurta gelişti 20 mm 18mm sol tarafta çatlatma iğnesi yapıldı 5 şubat gece 11 de yapıldı 7 şubat saat 12 de aşılamam yapıldı, doktor o gün ilişki yasak dedi 5 gün boyunca gün aşırı dedi bugün 3.gün kasık ağrısı ve akıntı var halsizlik var bu sefer gerçekten ümitliyim Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah herşey gönlünüzce gönlümüzce olsun İnşallah size sorum aşılama yaptırdıktan sonra nelere dikkat ettiniz ne yiyip ne içtiniz onları yazarmısınız ne gibi belirtileriniz oldu İnşAllah bu sefer tutar Amin

Doktorum bana önermedi belkide sizin ki çok güzel geçmişti yani ne bileyim bi sıkıntı olmazdı belkide spor yapsanız bile bana ev süpürmek bile yasak öyle hayrılıs bklm

Evet aynen öyle herkesin farklı durumları var. Hepimize hayırlısını versin Allah'ım inşallah. Her yiğidin yoğurt yemesi farklı derler ya benim doktor idrara sıkışık değilken yaptı aşılamayı. Hiç duymadım öyle yapanı kaç kişi okuduysam hep sıkışıkmış. Benimki kalk işe git, spora git dedi. Kaçıncı gününüzdesiniz?

Maşallah ne güzel 7.gün bugün siz gebe kalabildiniz mi benim göğüs hassasiyeti var belim ağrıyor arada da kasıklarım batıyor halsizim bide

Maşallah ne güzel 7.gün bugün siz gebe kalabildiniz mi benim göğüs hassasiyeti var belim ağrıyor arada da kasıklarım batıyor halsizim bide

Evet çok şükür gebe kalabildim siz de kalırsınız inşallah. İlk birkaç zaman ağrılar falan vardı sonra hiçbiri kalmadı adet olacağım sandım. Çook belirtisi olup hamile olan da var olmayan da var onlar bişey ifade etmiyor inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Aminnn inşallah Allah razı olsun

Kasık ağrılarım başladı batmalar artık belirtileri yavaş yavaş yaşıyorum galiba
İnşAllah Rabbim isteyen dileyen herkese en kolayından ve en hayırlısından nasip etsin inşallah bende göğüslerim çok acıyor bide kasıklarım batıyor arada belim ağrıyor halsizim 8.gün bklm hayırlısı Allahtan

Bugün iğnenin 6 . Günü aşılamanın 5. Günündeyim sadece kasık batmalarım var birde halsizlik ve baş ağrısı

Bugün iğnenin 6 . Günü aşılamanın 5. Günündeyim sadece kasık batmalarım var birde halsizlik ve baş ağrısı
Rabbim büyük cuma gününün yüzü suyu hürmetine isteyen dileyen herkese versin inşallah benimde 10.gün göğüslerim hassas halsizim bide kasıklarım çok nadir batıyor umarım bebeğim bana tutunmuştur bugün sabah erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı flaş ve gün ışığında belli oluyor gebelik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…