Amin İnşallah Allah razı olsun hayır hiç bir ağrı olmuyor sadece benim rahim içi temizlendi 2 dk acı oldu o kadar daha sonra aşılama işlemi yapıldı evet yumutalar iğne yada ilaç yöntemi ile geliştiriliyor benim 2 tane 20 mm ve 18 mm oldu 5 şubat gece 11 de çatlatma iğnesi yapıldı daha sonra 7 şubat da 12 de aşılamam yapıldı bugün 5.günüm 12 gün kan vericem hayırlısı olsun inşallahCanım inşallah hayırlısı ile güzel haberler alır bize de verirsin
Aşılama ağrılı mı
Birde çatlatma iğnesi sonrası mı yapılıyor
Merhaba umarım isteyen herkes bu güzel duyguyu tadar ben sürekli dinleniyorum spor yasak ağır kaldırmak yasak yürüyüşü bilmiyorum valla bugün 5.günüm haftaya pazartesi kan vermeye gidicem hayırlısı Allahtan bol bol ceviz fındık badem kabak çekirdeği su tüketin inşallah faydasını görürsünüz bide ayva yiyin iyi oluyormuş bu dönemde hakkımızda hayırlısı olsunBenim de yarın aşılamam var aşılama sonrası nelere dikkat ettiniz spor yapmak felan yasakmı mesela yürüyüş gibi
Benimde yarınBenim de yarın aşılamam var aşılama sonrası nelere dikkat ettiniz spor yapmak felan yasakmı mesela yürüyüş gibi
Çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum daBenimde yarın
İnşallah rabbim çabalarımızı boşa cıkarmaz doktorum aşılama işlemini doğumhanede yapacağını söyledi sizdemi doğumhane de yaptırdınızMerhaba umarım isteyen herkes bu güzel duyguyu tadar ben sürekli dinleniyorum spor yasak ağır kaldırmak yasak yürüyüşü bilmiyorum valla bugün 5.günüm haftaya pazartesi kan vermeye gidicem hayırlısı Allahtan bol bol ceviz fındık badem kabak çekirdeği su tüketin inşallah faydasını görürsünüz bide ayva yiyin iyi oluyormuş bu dönemde hakkımızda hayırlısı olsun
Bende aynı valla canım ilk olduğu için Tekirdağ Çerkezköydeyim senÇok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum dahangi ilde yaşıyosun
Amin İnşallah hayır normal muayene odasıydıİnşallah rabbim çabalarımızı boşa cıkarmaz doktorum aşılama işlemini doğumhanede yapacağını söyledi sizdemi doğumhane de yaptırdınız
Benim rahim içini temizledi doktor o canımı biraz yaktı ama aşılama işlemi sırasında canınız hiç acımıyor hissetmiyosunuz bile kolay oluyorAnladım canım ağrı veya acı felan oluyormu işlem sırasında
Amin İnşallah Allah razı olsun hayır hiç bir ağrı olmuyor sadece benim rahim içi temizlendi 2 dk acı oldu o kadar daha sonra aşılama işlemi yapıldı evet yumutalar iğne yada ilaç yöntemi ile geliştiriliyor benim 2 tane 20 mm ve 18 mm oldu 5 şubat gece 11 de çatlatma iğnesi yapıldı daha sonra 7 şubat da 12 de aşılamam yapıldı bugün 5.günüm 12 gün kan vericem hayırlısı olsun inşallahRabbim isteyen dileyen herkese versin Rabbim
İnşallah sorunsuz bir şekilde ve güzel geçer aşılama işlemimBenim rahim içini temizledi doktor o canımı biraz yaktı ama aşılama işlemi sırasında canınız hiç acımıyor hissetmiyosunuz bile kolay oluyor
Amin İnşallah Allah razı olsun evet eşiniz o gün veriyor ve yıkama işlemi falan oluyor spermleri 2 saat falan sürüyor daha sonra size enjekte ediyorlar benim de 2 tanecik pcos dan dolayı gelişim zor oluyor ancak iğne veya ilaç ile gelişiyorGüzel haberlerinizi bekliyorum inşallahhh
Zaman geçmez liaise şimdi
Benim bir tane yumurtam var sadece yarın yumurtam gelişmiş mi bakılacak
Aşılama günü mü sperm test veriliyor peki
İnşAllah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah hayırlısı ile gebe kalalımİnşallah sorunsuz bir şekilde ve güzel geçer aşılama işlemim