3.kez aşılama

Hasber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
347
168
24
Merhaba güzel anneler ve anne adayları ben 3.kez aşılama denemek istedim yaşım tüp bebek için uygun olmadığı için adetin 4.günü gonal-f iğne kullandım 12 gün boyunca 75 mg 2 tane yumurta gelişti 20 mm 18mm sol tarafta çatlatma iğnesi yapıldı 5 şubat gece 11 de yapıldı 7 şubat saat 12 de aşılamam yapıldı, doktor o gün ilişki yasak dedi 5 gün boyunca gün aşırı dedi bugün 3.gün kasık ağrısı ve akıntı var halsizlik var bu sefer gerçekten ümitliyim Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah herşey gönlünüzce gönlümüzce olsun İnşallah size sorum aşılama yaptırdıktan sonra nelere dikkat ettiniz ne yiyip ne içtiniz onları yazarmısınız ne gibi belirtileriniz oldu İnşAllah bu sefer tutar Amin 🙏🏻

Amin İnşallah Allah razı olsun evet eşiniz o gün veriyor ve yıkama işlemi falan oluyor spermleri 2 saat falan sürüyor daha sonra size enjekte ediyorlar benim de 2 tanecik pcos dan dolayı gelişim zor oluyor ancak iğne veya ilaç ile gelişiyor
Zaten 2den fazlasını istemiyolar canım aşılamada

Benimde öyle oldu hafif birde kanamam oldu benim doktorum da başarılı geçtiğini söyledi 🥰 inşallah güzel sonuçlar alırız canım hepimize geçmiş olsun bugün dinleniyorum

Kızlarrrr nasılsınız nasıl hissediyorsunuz
Bugün gittim e2 hormonuna bakıldı düşük olduğu için 2 gün daha gonal f kullanacağım 😞
Üzülmeyin ben 12 gün boyunca gonalf kullandım umarım gelişir incir suyu için sabah öğle akşm
Benim kasık ağrısı oluyor arada bugün 6.gün gaz problemi var bacaklarım ağrıdı belim halsizdim hatta hâlâ ağrıyor bacaklarım belim umarım bebeklerimiz hayırlısı ile tutunur bizlere🙏🏻🤗

Aşılamadan sonra nerlere dikkat ettiniz birde ev işi felan
Ben sürekli yattım dinlendim bol bol, bol bol su için ceviz fındık badem yiyin ayva yiyin daha sonra ağır kaldırmayın ev işi yapmayın sürekli ayakta kalmamaya özen gösterin ben bu şekilde devam ediyorum bugün 7.günüm belim ağrıyor ve arada kasıklarım batıyor birde çok halsiz hissediyorum umarım Rabbimin izni ile bebeklerimiz bizlere tutunur herşeyin hayırlısı olsun 🙏🏻🥰🌸

Ben sürekli yattım dinlendim bol bol, bol bol su için ceviz fındık badem yiyin ayva yiyin daha sonra ağır kaldırmayın ev işi yapmayın sürekli ayakta kalmamaya özen gösterin ben bu şekilde devam ediyorum bugün 7.günüm belim ağrıyor ve arada kasıklarım batıyor birde çok halsiz hissediyorum umarım Rabbimin izni ile bebeklerimiz bizlere tutunur herşeyin hayırlısı olsun 🙏🏻🥰🌸
Aşılamadan kaç gün sonra duş aldınız birde ayıptır söylemesi

X