Zaten 2den fazlasını istemiyolar canım aşılamadaAmin İnşallah Allah razı olsun evet eşiniz o gün veriyor ve yıkama işlemi falan oluyor spermleri 2 saat falan sürüyor daha sonra size enjekte ediyorlar benim de 2 tanecik pcos dan dolayı gelişim zor oluyor ancak iğne veya ilaç ile gelişiyor
Evet söyledi doktorum 2 den fazla büyürse iptal olabiliyomuş aşılamaZaten 2den fazlasını istemiyolar canım aşılamada
Geçmiş olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ne dedi doktorunuz kendinizi nasıl hissediyorsunuzBiraz sancılı geçti aşılamam bugün
Bende bugün yaptırdım canım benim kasık ağrım oldu sadece onun dışında çok bi ağrım olmadı başarılı geçti dedi doktorumda çok şükürBiraz sancılı geçti aşılamam bugün
Ay çok güzel umarım tutar Rabbim gönlünüze göre versin inşallahİyi geçtiğini söyledi doktorumbugün istirahat et dedi banyo Felan yapma yarından sonra da gün aşırı ilişki önerdi birde benim çok az kanamam oldu
Aminnn inşallah çokca Amin maşallah benimde 2 tane idi sol tarafta hayırlısı ile gebe kalalım inşallahBenim 2 tane yumurtam gelişmişti canıminşallah sağlıklı bir şekilde tutunur bebeklerimiz bizlere
Üzülmeyin ben 12 gün boyunca gonalf kullandım umarım gelişir incir suyu için sabah öğle akşmKızlarrrr nasılsınız nasıl hissediyorsunuz
Bugün gittim e2 hormonuna bakıldı düşük olduğu için 2 gün daha gonal f kullanacağım
İnşallah canımAminnn inşallah çokca Amin maşallah benimde 2 tane idi sol tarafta hayırlısı ile gebe kalalım inşallah
Aşılamadan sonra nerlere dikkat ettiniz birde ev işi felanAy çok güzel umarım tutar Rabbim gönlünüze göre versin inşallahkaç tane yunuranız gelişti
Ben sürekli yattım dinlendim bol bol, bol bol su için ceviz fındık badem yiyin ayva yiyin daha sonra ağır kaldırmayın ev işi yapmayın sürekli ayakta kalmamaya özen gösterin ben bu şekilde devam ediyorum bugün 7.günüm belim ağrıyor ve arada kasıklarım batıyor birde çok halsiz hissediyorum umarım Rabbimin izni ile bebeklerimiz bizlere tutunur herşeyin hayırlısı olsunAşılamadan sonra nerlere dikkat ettiniz birde ev işi felan
Aşılamadan kaç gün sonra duş aldınız birde ayıptır söylemesiBen sürekli yattım dinlendim bol bol, bol bol su için ceviz fındık badem yiyin ayva yiyin daha sonra ağır kaldırmayın ev işi yapmayın sürekli ayakta kalmamaya özen gösterin ben bu şekilde devam ediyorum bugün 7.günüm belim ağrıyor ve arada kasıklarım batıyor birde çok halsiz hissediyorum umarım Rabbimin izni ile bebeklerimiz bizlere tutunur herşeyin hayırlısı olsun
Amin İnşallah rica ederim birde Meryem suresi okuyun şura suresi bilmiyosanız YouTube dan dinleyin ben öyle yapıyorum bide kabak çekirdeği yiyinTeşekkür ederim canıminşallah tutunur bizlere sağlıklı bir şekilde
Ben 3.gün duş aldım doktorm aşılamanın olduğu gün alabilirsin dedi ama Rabbim affetsin ben beklemek istedimAşılamadan kaç gün sonra duş aldınız birde ayıptır söylemesi