3 kere reddedildimm : (

eskibirhesap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
20
29
6 buçuk aylık bir ilişkim vardı.Bitirmek zorunda kaldım sevgilimin gevşekliği yüzünden.Önceden onu uyarmıştım eğer böyle davranmaya devam edersen diyerek;fakat aynı davranışları yapmaya devam etti.Ayrıldım.Daha sonra ayrıldığımızdan belkide bir hafta geçmeden başka birisiyle çıktığını duydum.Ona msj attım,evet böyle bir şey var lüfen beni yargılama,seni sevmiyorum diyemem fakat bir daha olmaz onu üzemem dedi.Ben bekledim,daha sonra arkadaşları o kızdanda ayrıldığını söyledi.Ben sevindim barışmak için evine gittim çünkü o kızdan ayrılık sebebinin benimle tekrardan barışmak için olduğunu sanıyordum.Evinde tekrardan başlamak istedim yine reddedildim.En sonuncusunda yine arkadaşlarıyla ve benim eski sevgilim buluşma günü ayarladık bu sefer yine eski sevgilimin benimle barışmak için buluşma ayarlayacağını sandım.Alkolde aldık sarhoşken 3. kere barışmak istiyorum dedim bu sefer olmaz dedi lütfen kapatalım bu konuyu dedi...Ben artık napabilirimki: ((

daha napabilirsin ki:sm_confused: 3 kez gururum demeden adamın ayağına gitmişsin

ama hayır demiş demek ki kafasında seni bitirmiş artık sevmiyorki kabul etmiyor

senin yapacağın tek şey bu kişiyi saplantı halinden çıkarmak ve yoluna devam etmek

onsuz doğdum onsuz da devam edebilirim demeyi bilmelisin:1closedeyes:

aa kimki bu ne ki bu
hint kumaşımı
bundan snra gururunuzu düşünün artık
3 kere olmuş

Yapabileceğin en iyi şey yoluna tek başına devam etmek...
3 kere denemişsin barışmayı olmamış....
Bu insandan sana hayır yok maalesef...
:çok üzgünüm:

gereksiz bir ısrar bence bu, kendine güven ve artık o gelse bile ben onu istemiyorum demeyi düşün istersen.

Artik bence bisiy yapmayin mümkünse..!

Hatta 3 kez niye yalvardimki ona diye hayiflansanizda hic fena olmaz.

yeter kendi gururunu ayak altina aldigin bence artik yapacak birsey kalmamis yeni ve baska iliskiye isik yak sende kendini düsün biraz :lepi:

bence de senin de dediğin gibi daha ne yapabilirsin ki? eski sevgilinin yaptığı "bu maçta istediğimiz neticeyi alamadık, önümüzdeki maçlara bakalım" diyen bir futbolcu tarzı.......

Aşk insanın gözünü kör eder derlermiş.Bunun bir kere daha ispatını görmüş olduk...
3kere gidip barışmak istemek de neyin nesiymiş.
Bulunmaz hint kumaşı mı sanki bu çocuk ! Diğerleri çuvala mı girmiş ?
Zamanla sana gerçekten değer veren biri çıkar karşına.Çocuk seni hiç sevmemiş bence.
Baksana hali tavrına.
Ama sana da pes doğrusu,her yapılan hareketi senin için yapıyor olarak algılayacak kadar saf ve temiz kalplisin...
Bu işi daha fazla sürdürüp ayaklar altına aldığın gururunu daha fazla ezmek yerine, gururunu nasıl tamir edebilceğin hakkında fikirler yürütmeye çalış...
Mesajının sonundaki ''ben artık napabilirimki'' cümlesini görmedim ben ...Sen de yazmamış ol bence a.s.

artık yapacağın ne kalmış ki zaten.. bir erkeğin bile ısrar etmesine sinir oluyorum ki sen bir bayansın.. ağır olmalısın ağırlığını korumalısın.. onun yaşadığı hayatı kendine göre yorumlayıp hata yapmıssın.. zaten seni sevmediğini en başta belli etmiş bu kişi senden ayrıldıktan sonra hemen biriyle çıkmaya başlamıs geri dönmeyi düşüne insan başka birinin peşinden koşacağına senle barışmanın yollarını arardı.bence bundan sonra onu unutup hayatına kaldığın yerden devam etmelisin

ee adam senı sankı ıstemıyor ??
ne yapabılırsın kı bosver artık ugrasmayı olmuyor işte.

demek kısmetın degıl demek mutlu olamıcan bak gevsek bı adam dıyosun neden ıstıyon kı sımdı
ınada mı bndırdın sevıyorum mu dıyosun amaan olmıyor işte daha ne yapabılırsın kı bosver

Son düzenleyen: Moderatör:
ben olsam senin yerinde hiç barışalım demezdim sen 3 kez demişsin hemde her defasında red cevabı almışsın. o seninle barışmak istese derdi sana gel yeniden başlayalım diye bence. boşver unut gitsin yaa (seviyorsun biraz zor olacak ama Allah yardımcın olsun)
gururunu ayaklar altına aldırmaktansa unutarak acı çekmek daha iyi bence. sonuçta bir kadını erkek reddediyorsa bu unutmaktan daha acı verici bişeydir.

araniyosun sende yani..kusura bakma ama........ne pesinde kosuyosunki......
sev seni seveni kapinda bekci olsa
sevme seni sevmeyeni misirda sultan olsa............
kendini niye bu kadar pasif duruma dusuruyosun.........:mymeka:

canım ya neden ısrarcı oldun bu kadar:uhm: bence artık tüm bağını kes, yapacağın her şeyi yapmuşssın silkelen kendine gel, kendıne deger vermezsen kımse sana değer vermez...

Arkadaşlar yaptığınız yorumlara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Olayın dışından bakılınca yorumlarınız çok mantıklı geliyor;fakat onun yanında onun gözlerine bakınca bütün gururunuz bir anda gidiyor.Artık gurur bırakmadı bende ve kendimi çok küçük hissediyorum.Ve dediğiniz gibi mantıklı olan onu unutmak VE SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREKK !! =))

aynen oyle...............kimsenin seni yenmesine izin verme yureginin bile,,,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…