3 kere reddedildimm : (

canım kendine değer ver ki karsındaki de sana değer versin bosver neden ısrar ediyorsun onun la vakit kaybederken karsına sana değer vericek insanları kaçırıyorsun

canım yapabileceğin ne kalmış ki artık sence herşeyi yapmışsın ama unutmaya çalışmayı es geçmişsin.bundan sonra yapabileceğin tek şey o kişiyi unutmak ve yoluna devam etmektir.hadi allah'ın hakkı üçtür deyip gururunu yenmişsin barışmayı denemişsin ama bundan sonra da hadi dördüncüye allah kerim dersen dördüncü kezde reddedilmiş olman bile bile lades demekten başka bişey olmaz

6 buçuk aylık bir ilişkim vardı.Bitirmek zorunda kaldım sevgilimin gevşekliği yüzünden.Önceden onu uyarmıştım eğer böyle davranmaya devam edersen diyerek;fakat aynı davranışları yapmaya devam etti.Ayrıldım.Daha sonra ayrıldığımızdan belkide bir hafta geçmeden başka birisiyle çıktığını duydum.Ona msj attım,evet böyle bir şey var lüfen beni yargılama,seni sevmiyorum diyemem fakat bir daha olmaz onu üzemem dedi.Ben bekledim,daha sonra arkadaşları o kızdanda ayrıldığını söyledi.Ben sevindim barışmak için evine gittim çünkü o kızdan ayrılık sebebinin benimle tekrardan barışmak için olduğunu sanıyordum.Evinde tekrardan başlamak istedim yine reddedildim.En sonuncusunda yine arkadaşlarıyla ve benim eski sevgilim buluşma günü ayarladık bu sefer yine eski sevgilimin benimle barışmak için buluşma ayarlayacağını sandım.Alkolde aldık sarhoşken 3. kere barışmak istiyorum dedim bu sefer olmaz dedi lütfen kapatalım bu konuyu dedi...Ben artık napabilirimki: ((

vala ii sabır varmışş sende ..senelerce süren ilşikilere insan bu kadar sabır gösteremioo..sen yapman gerekenden çok daha fazlasını yapmışşsın bence.. senin eger kendine saygın kalmassa karşındaki sana hiç saygı göstermez inaan.. bi de sakın sakın unutma değişmez kural ''' kaçan kovalanır''

Gereksiz yere gururunu ayakalrin altina almissin, cünkü iliskiyi bitiren sen, sana hicbir yesil isik vermediig halde, kendi kendine gelin güvey olmussun.

Gecmise mazi derler, diceksin, ve unutacaksin....

bu kadar israr niye bunu anlayamdim...
6.5 aylik bir iliski ve onun yaptigi birtakim seylerden dolayi bitmis yani demek ki
sizin istediginiz birisi degilmis peki ne olduda ne degistide yeniden ona karsi bu kadar istek duymaya basladin...
bence iliskinin basinda sayilir yanlisini,size uymayan seyleri görünce bitirebilecegniz bi zaman dilimi iliskinin paylasim süresi arttikca ayrilmak daha zor olur..
ayrica sizden ayrilir ayrilmaz baska birini bulacak kadar gevsekmis sahsen böyle birini ben yolda görsem yolumu degistiririm..
artik unuttun ve ileriye bakin,böyle sacma biseye saplanip kalmayin lütfen

canım yapacak birşeyin kalmamış 3 kez gidip reddedilmişsin acı ama gerçeği kabul etmelisin istenmiyorsun ..
belkide bu senin için en hayırlı olanıdır bunu zaman gösterecek tabiki bundan sonra eminim sen yine barışmak için çaba sarfedeceksin çünkü bir çok kadın aslında reddedilmeyi istenmemeyi kabul etmez bin tane onunla ilgili iyi bahaneler bulacaksın bunu kendine ve etrafındakilere söyleyeceksin ...

belkide deli gibi aşık olduğunu sanacaksın ona ...ama bu aşk değil saplantı olacak

eğer kendin için iyi bir tavsiye istiyorsan onun gözünde daha fazla basitleşmeden çekil ve umursama
onsuz bir hayatın olduğunu ve onsuzda yapabileceğini kanıtla (tabi bunu önce kendine kanıtlamalısın ) sevgiyle kal şeker

Canım benim..allah öncelikle içine ferahlık versin bu gibi durumlarda iç ferhalığı o kadar önemlisi ve tabi ki dayanma gücü..seni çok iyi anlıyorum.. Çünkü bende yaşadım bi ayrılık.. biraz farklı ama acı aynı acı..!.Unut Gururlu ol vs gibi kelimeler sarfetmek kolay..Dil söyler ama ya kalp_? Biz kızlar biraz safız aşk konusunda bee duygusal olmak en büyük zaafımız maalesef..Bence zamana bırak.Zaman en iyi ilaç.. ve elbetteki meşgul olabileceğin şeyler dene, yap...su akar yolunu bulur..Sevgiyle kal emi..

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan
ve buna rağmen hala yalnızsan,
için rahat olsun..
Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur
ve yaptıkların onun dudağında
hafif bir gülümseme yaratmaktan başka
hiçbir işe yaramayacaktır..

Sen kendini paralarken
o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır..
Hani ağzınla kuş tutsan
"Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?"
diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin..
iki ucu keskin bıçaktır bu işin..
Yaptıklarınla değil,
yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman..
Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur..
İyi halin cezanda indirim sağlamaz..

Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o,
"şunu yapmadın" diye cevap verecektir..
Ve ne söylesen
karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır..
Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın..
Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın..
"Peki o ne yaptı ???" deme..
Herkes kendinden sorumludur aşkta..
Sen aşkını doya doya yaşarken,
o kendine engeller koyuyorsa, bu onun sorunu..
Bir insan eksik yaşıyorsa,
ve bu eksikliği bildiği halde
tamamlamak için uğraşmıyorsa
sen ne yapabilirsin ki onun için?
Hayatı ıskalama lüksün yok senin..
Onun varsa,
bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın..

Duygularımı anlatan kısaca ve özetle bir yazı ulaşılamayan her zaman daha değerlidir.Zamanla unuturum elbet !!

Arkadaşlar yaptığınız yorumlara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.Olayın dışından bakılınca yorumlarınız çok mantıklı geliyor;fakat onun yanında onun gözlerine bakınca bütün gururunuz bir anda gidiyor.Artık gurur bırakmadı bende ve kendimi çok küçük hissediyorum.Ve dediğiniz gibi mantıklı olan onu unutmak VE SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREKK !! =))

Sevindim senin adına böyle mantıklıca bir karar verdiğin için....
Asla değmeyen biri için üzme kendini,asla yasakkelime

X