"" 3 İhtimal varmış.. ne yapmalıyım?? ""

sağolun arkadaşlar..... kan verip geldim... tekrardan 5 gibi gideceğiz... bende sizler gibi merak içersindeyim....bugün düne göre daha iyiyim sadece hafif kramp şeklinde sancılar oluyor

sağol canım.. hastaneye gitmek üzere çıkıyorum.. döndüğümde pek çok şey değişmiş olacak.. :a015:

Hayırlı güzel haberlerle gel inş. Değilsede hakkında hayırlısı olsun.Bu yaşadıklarında da bir hayır var demektir...

geldim arkadaşlar.. hcg değerlerim düşmüş 11.6 olmuş.. doktor düşük yapıyorsun dedi... elden gelen birşey yok.. bir an bebeğime sahip çıkamadığımı hissettim.. ağladım.. sonra dua ettim yatıştım.. Rabbim bana bundan daha hayırlısını sağlıklısını ver dedim... mafoldumben hepimize versin inşaallah kızlar.. yardımlarınız ve desteğiniz için Allah razı olsun..

canım üzülme diycem çok boş bi laf olucak
aynısını bende yaşadım
ama bi yandan şöyle düşün sonuçta hamile kalabiliyoruz ben hep kendime bunu söyledim
tekrar çok geçmiş olsun dikkat et kendine

canim cok gecmis olsun bende yasadim seni anliyorum insallah cabuk atlatir bidahaki bebeginin müjdesiyle sevinirsin :)

sağolun arkadaşlar.. yattım bi türlü uyuyamadım.. anneme hamileliği söyleyememiştim.. bu akşam aradım.. olanları anlatırken hıçkıra hıçkıra ağladım.. meğer ne kadar gücenmişim...elbette ki bu bir isyan mahiyetinde ağlamak değil.. Rabbimin takdirine sonsuz tevekkülüm var.. ama galiba içimde birikmiş, kendimle bile paylaşamadığım herşey.. senağlama

cnm benim çok üzüldüm ama elden ne gelir
rabbim böyle uygun görmüş
allah sabırlar versin
çok üzülme lütfen her şerde bi hayır vardır elbet

hepinize yakınlığınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar..
bugün daha iyiyim.. Güzel Mevlam bunu verdiği gibi, sonsuz lütfuyla tekrardan ihsan edecektir diye ümit ediyorum..
tüm isteyenlere en güzelinden, en sağlıklısından en hayırlılarından versin.. :Saruboceq:

Canım çok çok geçmiş olsun.Bende bundan önceki gebeliğimde düşük yapmıştım.Üzülme desemde elde değil mani olamıyor insan.Ama sakın umudunu kaybetme.İnş. bir dahaki sefere tutunur sana bebeğin... Rabbim en kısa zamanda anneliği tattırsın canım.... :Saruboceq:

sağolasın canım.. birkaç gün bile olsa insan hayallerini kuruveriyor ama Rabbim her şeyin hayırlısını bilir....
Ayrıca benim bir kızım var şükürler olsun.. anneliğin nasıl bir duygu olduğunu şükürler olsun mevlam yaşattı.. ilk hamileliğim olsaydı, bu tadı bilmediğim için fazla yorum sahibi olamazdım galiba.. ikinci hamilelikti ama ilkinden daha bi değişik sevinmiştik.. çünki onun bize getireceği mutlulukları tahmin ediyorduk.. Kızımda abla olacak.. Ailemizin tadı artacak inşallah.. Artık Mevlam ne zaman verirse.. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…