Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"" 3 İhtimal varmış.. ne yapmalıyım?? ""
- Konu Sahibi GIYMATLIM
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?geldim arkadaşlar.. hcg değerlerim düşmüş 11.6 olmuş.. doktor düşük yapıyorsun dedi... elden gelen birşey yok.. bir an bebeğime sahip çıkamadığımı hissettim.. ağladım.. sonra dua ettim yatıştım.. Rabbim bana bundan daha hayırlısını sağlıklısını ver dedim... mafoldumben hepimize versin inşaallah kızlar.. yardımlarınız ve desteğiniz için Allah razı olsun..
- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
geldim arkadaşlar.. hcg değerlerim düşmüş 11.6 olmuş.. doktor düşük yapıyorsun dedi... elden gelen birşey yok.. bir an bebeğime sahip çıkamadığımı hissettim.. ağladım.. sonra dua ettim yatıştım.. Rabbim bana bundan daha hayırlısını sağlıklısını ver dedim... mafoldumben hepimize versin inşaallah kızlar.. yardımlarınız ve desteğiniz için Allah razı olsun..
canim cok gecmis olsun bende yasadim seni anliyorum insallah cabuk atlatir bidahaki bebeginin müjdesiyle sevinirsin :)
sağolun arkadaşlar.. yattım bi türlü uyuyamadım.. anneme hamileliği söyleyememiştim.. bu akşam aradım.. olanları anlatırken hıçkıra hıçkıra ağladım.. meğer ne kadar gücenmişim...elbette ki bu bir isyan mahiyetinde ağlamak değil.. Rabbimin takdirine sonsuz tevekkülüm var.. ama galiba içimde birikmiş, kendimle bile paylaşamadığım herşey.. senağlama
geldim arkadaşlar.. hcg değerlerim düşmüş 11.6 olmuş.. doktor düşük yapıyorsun dedi... elden gelen birşey yok.. bir an bebeğime sahip çıkamadığımı hissettim.. ağladım.. sonra dua ettim yatıştım.. Rabbim bana bundan daha hayırlısını sağlıklısını ver dedim... mafoldumben hepimize versin inşaallah kızlar.. yardımlarınız ve desteğiniz için Allah razı olsun..
Canım çok çok geçmiş olsun.Bende bundan önceki gebeliğimde düşük yapmıştım.Üzülme desemde elde değil mani olamıyor insan.Ama sakın umudunu kaybetme.İnş. bir dahaki sefere tutunur sana bebeğin... Rabbim en kısa zamanda anneliği tattırsın canım.... :Saruboceq:
sağolasın canım.. birkaç gün bile olsa insan hayallerini kuruveriyor ama Rabbim her şeyin hayırlısını bilir....
Ayrıca benim bir kızım var şükürler olsun.. anneliğin nasıl bir duygu olduğunu şükürler olsun mevlam yaşattı.. ilk hamileliğim olsaydı, bu tadı bilmediğim için fazla yorum sahibi olamazdım galiba.. ikinci hamilelikti ama ilkinden daha bi değişik sevinmiştik.. çünki onun bize getireceği mutlulukları tahmin ediyorduk.. Kızımda abla olacak.. Ailemizin tadı artacak inşallah.. Artık Mevlam ne zaman verirse.. hihoyyyt
Ayrıca benim bir kızım var şükürler olsun.. anneliğin nasıl bir duygu olduğunu şükürler olsun mevlam yaşattı.. ilk hamileliğim olsaydı, bu tadı bilmediğim için fazla yorum sahibi olamazdım galiba.. ikinci hamilelikti ama ilkinden daha bi değişik sevinmiştik.. çünki onun bize getireceği mutlulukları tahmin ediyorduk.. Kızımda abla olacak.. Ailemizin tadı artacak inşallah.. Artık Mevlam ne zaman verirse.. hihoyyyt