Merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ama uzun süredir forumu takip ediyorum. 5+1 günlük hamileyim 3 gün önce kahve lekelenmelerim başladı ve bugün sadece wc de kırmızıya döndüğünü gördüm peçetede , pedime bulaşan birşey yok. Bu 3.gebeliğim ,ilk iki gebeliğimde düşükle sonuçlandı (1 sene içinde 3.hamileliğim) ilk gebeliğim hiç problemsidi 6.haftada ufakta olsa kalp atışlarını gördük ama 11.haftada yoğun kasık ağrısı ve lekelenmeyle hastaneye giitim ve bebğim 7.haftda gelişimini durusuğunu öğrendik v tabi kürtaj. 2 . gebeliğim 5 ay sonra lekelenme ve kanamayla başladı bu sebeple çok erken öğrendim , doktor kanama alanım olduğunu ve beklemem gerektiğini söyledi ve tabi ilaç kullandım , 7 haftaya kadar bekledik fakat gelişmediği için tekrar kürtaj oldum. Tüm tetkikler gen tahlilleri yapıldı fakat sorun çıkmadı 3 ay sonra yani şu an yine hamileyim ve kahve akıntılarım bugün kırmızıya döndü .ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum ,bu tarz olaylar yaşayıp bebişini sağ sağlim kucağına alan arkadaşlar var ise bana umut kaynağı olurlar