• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftalik hamileler ve dusunceleri bilgileri

Bende geçen hafta baktırdığımda 56 ydı. Bugün tekrar baktırdım 1326 olmuş.bende cok korktum acaba yükselmez mi diye Allah ın izniyle gördük yükşelişi inş seninde yükselir

Bende geçen hafta baktırdığımda 56 ydı. Bugün tekrar baktırdım 1326 olmuş.bende cok korktum acaba yükselmez mi diye Allah ın izniyle gördük yükşelişi inş seninde yükselir
Insallah hayirlisiyla aliriz kucagimiza bebislerimizi insallah

Aile hekimin de kan testi verdim telefonla öğrendim. Doktora gitmedim değer yükselmedi diyince moralim gitti ağladım zaten. Kimyasal gebelik galiba

Mo
Aile hekimin de kan testi verdim telefonla öğrendim. Doktora gitmedim değer yükselmedi diyince moralim gitti ağladım zaten. Kimyasal gebelik galiba
Moralini bozma hemen ben gecen ay bekliyodm baktm negatif okdar agladimki ama bak bu ay hamile kaldim uzulme yeterki sabir ve dua et. Rızkı yokmus bu ay oyle dusun canim yasin kac bu arada

Gittim doktora büyük ihtimal kimyasal gebelik dedi doktor. Yarına kadar bekleyecem adet olursam gerek kalmayacak kan testine. Yoksa yarın sabah tekrar kan testi yapmam lazım. Sende ihmal etme canım bugün tekrar test yap çıkmış mi çıkmamış mi diye. Senin de çok düştük çıkmıştı ihmal etme canım

Kimyasal gebelik ne ki canim. Benim deger zamanina gore iyi cnku adetten bi hafta oncesi yapildi. Tabi yine test yapilsa daha iyi olur tabi

IMAG0903_1.jpg

Back