• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftalik hamileler ve dusunceleri bilgileri

Sonuca gore hamilesin. Benm adete 4 gun varken 16 cikmisti banada hamilesn ama deger az denmisti dr a gidiyodum ama hep kagitta gebelik dogrulanmamis yaziyodu. Bebegimin kalbini gordukten sonra gebelik dogrulanmis dediler ve ilac verdiler folik falan
Ayy ne guzel allah kucagina almayi nasip etsin insallah canim banada dr ilaclarda yukseltmis olabilir dedi ama pozitif hayirli olsun dedi bakalim ne olacak

Ayy ne guzel allah kucagina almayi nasip etsin insallah canim banada dr ilaclarda yukseltmis olabilir dedi ama pozitif hayirli olsun dedi bakalim ne olacak
Son adet günün ne zaman di ? Birde yarın test yap iki günde iki kat artması gerekiyor muş ben yine perşembe gidecem

Son adet günün ne zaman di ? Birde yarın test yap iki günde iki kat artması gerekiyor muş ben yine perşembe gidecem
12 mayisdi canim. Ya devlet hastanesinde hamilelik testi istiyorum diyince dr mu istedi diyolar onun icin bi bahanem mi olmasi lazim yapmalari icin? Bende bgun işten sonra gidicem bakalim

Acil de de yapabilirsin sağlık ocakları da yapıyor. Benim de son adet tarihim 11 Mayıs normalde yarın adet günüm ama bu ay yumurtlamam erken olduğu için 23 Mayıs olduğu için haziran 6 sı adet günüm olmuş oluyor. Yoksa adet tarihim daha yarın olmuş oluyor.

Acil de de yapabilirsin sağlık ocakları da yapıyor. Benim de son adet tarihim 11 Mayıs normalde yarın adet günüm ama bu ay yumurtlamam erken olduğu için 23 Mayıs olduğu için haziran 6 sı adet günüm olmuş oluyor. Yoksa adet tarihim daha yarın olmuş oluyor.
Himm nasil anladin yumurtlamanin erken oldugunu ki ben anlayamiyorm bende bi program var adet takvimim diye ben ona gore gidiodm ama dr gun verdi o gunlerde iliskiye gir dedi o sekilde yaptik biz. Ve adetimden 1 hafta oncesine test istedi yaptik pozitif cikti 20 haziranda yine test yapalim dedi degerlerin yukselmismi ona bakalim dedi. Ama ben o kadar beklemek istemedigim icin bu aksam gidicem hastaneye iste. Ama acillere de bahaneyle gitmem lazim ki yapsinlar

Akıntı şeklinden anladım. Yoksa benim adet günüm yarın olması lazım. Ama değerlerimız çok düşük ya moralim yok. Sen bu aksam yaptır inşallah yükselmiş tir. Özel hastane de yaptıra bilir sin akşam int sonuç veriliyor

Akıntı şeklinden anladım. Yoksa benim adet günüm yarın olması lazım. Ama değerlerimız çok düşük ya moralim yok. Sen bu aksam yaptır inşallah yükselmiş tir. Özel hastane de yaptıra bilir sin akşam int sonuç veriliyor
Inan benimde moralim sifir insallahh yulselir ikimizinki de saglikla kucagimiza aliriz canim sen yarin mi gidiceksin

Evet yarın doktor gel tekrar yapalım dedi. Hemen çıkmıyor ki sabah gidiyorum ogleden sonra çıkıyor sonuç. Seni kini merak ettim inşallah ikimizin de yükselir. Doktor sana başka birşey demedi mi ayin 20 için çok geç demiş çok saçma bence

Evet yarın doktor gel tekrar yapalım dedi. Hemen çıkmıyor ki sabah gidiyorum ogleden sonra çıkıyor sonuç. Seni kini merak ettim inşallah ikimizin de yükselir. Doktor sana başka birşey demedi mi ayin 20 için çok geç demiş çok saçma bence[/
ınsallah yukselır canım sonucları yazalım bırbırımıze :anne: dr baska bısı solemedı ya adetimin günü 12 hazıran olacaktı ya ondan sonrakı hafta oldugu ıcın mı cagırdı ozman bılmıyorum :işsiz: valla sabırsızlanıyorum aksam olsunda gıtsem hastaneye dıye. ama kasık agrılarım benı mahvettı yaa :KK34:

ınsallah yukselır canım sonucları yazalım bırbırımıze :anne: dr baska bısı solemedı ya adetimin günü 12 hazıran olacaktı ya ondan sonrakı hafta oldugu ıcın mı cagırdı ozman bılmıyorum :işsiz: valla sabırsızlanıyorum aksam olsunda gıtsem hastaneye dıye. ama kasık agrılarım benı mahvettı yaa :KK34:

Inşallah inşallah yükselmeye devam eder. Doktor birsey demedi mi ne konuştunuz. Nerde yaptın
Ozelde yaptim canim devlet yapmadi dr.un istemesi gerekiyomus dediler. Ben dr.a gostermedim 2.5 3 haftalikmis testte gosteriyo zaten degerin yukseldigini gorunce havalara uctum ya

Back