Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 haftalik hamileler ve dusunceleri bilgileri
- Konu Sahibi nrygkhn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- değerleriazolanlar erkenhamilelik hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 33
Ewet oyle yapiyim diyorum dr 20sinde bi daha test yapalim dedi ama ben ozmana kadar bekleyemicem yaÖnemli olan iki günde bir iki katına çıkması siz kanda baktırmaya devam edin hayırlısı olsun inşallah
- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 33
20 si çok geç değil mi yaEwet oyle yapiyim diyorum dr 20sinde bi daha test yapalim dedi ama ben ozmana kadar bekleyemicem ya
Ewet cok gec iste o yuzden beklemicem ama bi yandanda korkuyorum ya yukselmediyse diye20 si çok geç değil mi ya
- 3 Haziran 2017
- 114
- 43
- 18
Valla bu sayilari pek anlayamadm ben benim 6.31 cikti doktorum pozitif dedi ama senin 17 cikmis demekki seninde pozitif. Benim cok dusuk demekkiBenim de bugun adet tin ilk günü normalde.17 çıktı sizce normal mi.
- 10 Şubat 2017
- 549
- 306
- 23
- 33
- 3 Haziran 2017
- 114
- 43
- 18
- 3 Haziran 2017
- 114
- 43
- 18
Bide ben cuma günü yapmıştım adet gününe 4 kala ama 1.20 çıktı negatif hamile değilim dedim. Ama belirtiler devam edince erken kan testi yaptığımı düşündüm bugün yine yaptım 17. Çıktı hamiley miş. Bende anlamadım doktor çok yeni dedi yükselirse hamilelik kesinleşir dedi yoksa olmaz galiba herhalde
Valla benim adetime daha 6 gun var dr istedigi icin kan testi yaptik yani 1 hafta erkenden yaptk sonuc cikti ama. Ben ilac kullaniyodum o yuzden istedi hamilelik testiniBide ben cuma günü yapmıştım adet gününe 4 kala ama 1.20 çıktı negatif hamile değilim dedim. Ama belirtiler devam edince erken kan testi yaptığımı düşündüm bugün yine yaptım 17. Çıktı hamiley miş. Bende anlamadım doktor çok yeni dedi yükselirse hamilelik kesinleşir dedi yoksa olmaz galiba herhalde
- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 53
- 36
canim adetine 6 gün varsa degerin düsük cikması tabiki normal daha olusum asamasında. sen gönlünü frrah tut. bak Allah'in izni ile nasılda arttigini göreceksin yarin yada obür gün tekrarla testini. korkma sakın. dua et.Valla benim adetime daha 6 gun var dr istedigi icin kan testi yaptik yani 1 hafta erkenden yaptk sonuc cikti ama. Ben ilac kullaniyodum o yuzden istedi hamilelik testini
- 3 Haziran 2017
- 114
- 43
- 18
Amin canım. Benimde göğsüm şişmiş kasıklarim ağrıyor adet olacak gibi. Sen erken yapmışsın o yüzden düşük çıkmış ben 4 gün önce yaptım 1.20 çıktı negatif çıktı senin yine çıkmış birseyler belki ikiz olur seninSende belirti var mi peki benim kasıklarım cok agriyo bide goguslerim sisti ayni adet olacakmis gibiyim. Bide asiri akinti var hep tuvaletteym acaba kan mi geldi diye bi bakiyorum akintiymis
- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Allah razi olsun cok tesekkur ederim kismet olursa yarin yada obur gun gidicem tekrar teste bakalim ne olacakcanim adetine 6 gün varsa degerin düsük cikması tabiki normal daha olusum asamasında. sen gönlünü frrah tut. bak Allah'in izni ile nasılda arttigini göreceksin yarin yada obür gün tekrarla testini. korkma sakın. dua et.
Valla icimdende ikiz gibi geciyo hep nedendir bilmemAmin canım. Benimde göğsüm şişmiş kasıklarim ağrıyor adet olacak gibi. Sen erken yapmışsın o yüzden düşük çıkmış ben 4 gün önce yaptım 1.20 çıktı negatif çıktı senin yine çıkmış birseyler belki ikiz olur senin