• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftalik hamileler ve dusunceleri bilgileri

nrygkhn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
158
49
18
33
Merhaba ben dun hamile oldugumu ogrendim ama degerim 6.31 . Doktor erken oldugu icin degerin az dedi ama benim korkularim var ya yukselmezse diye. Benim gibi degeri az olan ve hamis oldugunu ogrenen var mi ??

Önemli olan iki günde bir iki katına çıkması siz kanda baktırmaya devam edin hayırlısı olsun inşallah

Benim öğrendiğimde 13 du değerim 50 nın altını gebelikten saymıyoruz dedi iki gunde bir test yapıldı 1000 i gorene kadar

Ya benim sonucum 6.31 cikti bazi testlerde bu sonuc 63 mü acaba anlayamadm o konuyu

5 ve üzeri gebelik olarak kabul ediliyor sağlıklı olduğunu anlamak için de iki günde bir 2 katına çıkması önemli olan

Bide ben cuma günü yapmıştım adet gününe 4 kala ama 1.20 çıktı negatif hamile değilim dedim. Ama belirtiler devam edince erken kan testi yaptığımı düşündüm bugün yine yaptım 17. Çıktı hamiley miş. Bende anlamadım doktor çok yeni dedi yükselirse hamilelik kesinleşir dedi yoksa olmaz galiba herhalde

Bide ben cuma günü yapmıştım adet gününe 4 kala ama 1.20 çıktı negatif hamile değilim dedim. Ama belirtiler devam edince erken kan testi yaptığımı düşündüm bugün yine yaptım 17. Çıktı hamiley miş. Bende anlamadım doktor çok yeni dedi yükselirse hamilelik kesinleşir dedi yoksa olmaz galiba herhalde
Valla benim adetime daha 6 gun var dr istedigi icin kan testi yaptik yani 1 hafta erkenden yaptk sonuc cikti ama. Ben ilac kullaniyodum o yuzden istedi hamilelik testini

Sende belirti var mi peki benim kasıklarım cok agriyo bide goguslerim sisti ayni adet olacakmis gibiyim. Bide asiri akinti var hep tuvaletteym acaba kan mi geldi diye bi bakiyorum akintiymis

Valla benim adetime daha 6 gun var dr istedigi icin kan testi yaptik yani 1 hafta erkenden yaptk sonuc cikti ama. Ben ilac kullaniyodum o yuzden istedi hamilelik testini
canim adetine 6 gün varsa degerin düsük cikması tabiki normal daha olusum asamasında. sen gönlünü frrah tut. bak Allah'in izni ile nasılda arttigini göreceksin yarin yada obür gün tekrarla testini. korkma sakın. dua et.

Sende belirti var mi peki benim kasıklarım cok agriyo bide goguslerim sisti ayni adet olacakmis gibiyim. Bide asiri akinti var hep tuvaletteym acaba kan mi geldi diye bi bakiyorum akintiymis
Amin canım. Benimde göğsüm şişmiş kasıklarim ağrıyor adet olacak gibi. Sen erken yapmışsın o yüzden düşük çıkmış ben 4 gün önce yaptım 1.20 çıktı negatif çıktı senin yine çıkmış birseyler belki ikiz olur senin

Sonuca gore hamilesin. Benm adete 4 gun varken 16 cikmisti banada hamilesn ama deger az denmisti dr a gidiyodum ama hep kagitta gebelik dogrulanmamis yaziyodu. Bebegimin kalbini gordukten sonra gebelik dogrulanmis dediler ve ilac verdiler folik falan

canim adetine 6 gün varsa degerin düsük cikması tabiki normal daha olusum asamasında. sen gönlünü frrah tut. bak Allah'in izni ile nasılda arttigini göreceksin yarin yada obür gün tekrarla testini. korkma sakın. dua et.
Allah razi olsun cok tesekkur ederim kismet olursa yarin yada obur gun gidicem tekrar teste bakalim ne olacak

Amin canım. Benimde göğsüm şişmiş kasıklarim ağrıyor adet olacak gibi. Sen erken yapmışsın o yüzden düşük çıkmış ben 4 gün önce yaptım 1.20 çıktı negatif çıktı senin yine çıkmış birseyler belki ikiz olur senin
Valla icimdende ikiz gibi geciyo hep nedendir bilmem

Back