3 haftalık gebelik kan testinde çıkar mi

Sence 4 gün varken çıkar mi cnm bide snn kaç çıkmıştı degerin

3 gün kala 47.4 çıktı, bugün adet günüm doktor tekrarlamamı istemişti, bugünkü test 286.2 çıktı. ama neden tekrarlamamı istediği hakkında bi fikrim yok inşallah kötü birşey yoktur

3 gün kala 47.4 çıktı, bugün adet günüm doktor tekrarlamamı istemişti, bugünkü test 286.2 çıktı. ama neden tekrarlamamı istediği hakkında bi fikrim yok inşallah kötü birşey yoktur
2 gune bi saglikli yukseliomu diye kontrol ederler ozellikle adetinde gecmemis kimyasal gebelik bo gebelik vs gibi bi durum var mi onu tespit edebilmesi icin bhcg kontrolu almasi gerekiyo zaten sikma canini 2 kattan fazla yukselmis zaten

2 gune bi saglikli yukseliomu diye kontrol ederler ozellikle adetinde gecmemis kimyasal gebelik bo gebelik vs gibi bi durum var mi onu tespit edebilmesi icin bhcg kontrolu almasi gerekiyo zaten sikma canini 2 kattan fazla yukselmis zaten

canım sağol içimi ferahlattın

Benim de dun 185.5 cikti bakalim hayirlisiyla ama benim adetlerim duzensiz ve en son 19 eylulde adet olmustum umarim iyidir bebisim insallahda gelisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…