Ben de sizin gibi insanlardan nefret ediyorum ^^Sizin gibi insanlardan nefret ediyorum. NET !
Geceliği 100 lira olan yere götürmüceksiniz o zaman hayvanı, alıp belediyeye götüreceksiniz. Bu hayvanlar kliniğe girdiği anda veterinerin vicdanına kalıyor. Tedavi etsen ilaçları cebinden veriyorsun, eleman var içeride onlar uğraşıyorlar maaşları var. Bizim vicdanlı hayvanseverlerimiz bunları düşünmez neden?
Bazı klinikler uğraşmaz bazıları mahkemeye verir. Klinikler kameralarla izleniyor zaten, kediyi kimin getirdiği belli.
Napıyosunuz yolda gördüğünüz çocukları bakkala sokup hepsine şeker, çikolata alıp bakkala para vermeden çıkıp gidiyo musunuz?
Bak sana şimdi işin olurunu söyleyeyim. Kediyi buldun çok acil durumda koşarak en yakın veterinere götürürsün dersin ki hocam benim param yok kaptım geldim. İlk müdahaleyi yaparlar genelde de bu durumlarda para almazlar. Hastayı getiren orada bekler ilk müdahale sırasında, hayvan stabil oldu mu, veteriner der ki alın artık belediyeye götürün bakın şunları yaptık bunları yaptık diye eline epikriz raporuna benzer bir kağıt verirler. O da alır kediyi tedaviye götürür.Ben de sizin gibi insanlardan nefret ediyorum ^^
Sokaktaki çocuğa şeker çikolata almakla ölmek üzere olan bir hayvanı veterinere bırakmak aynı şey mi?
Yakınlarda açık orası varmış kız oraya götürmüş.
Ölmek üzere insan bulsan karşıda acil servisi olan özel hastane olsa götürmeyecek misin ?
Kızın da çok umrundaydi senin nefret etmen. Git ötede nefret et. Hayvanseverler kadar da başına taş düşer inşallah( gerçek anlamda) ne olsa hayvanseverler nerde bilmem ne.
Çok doğruBak sana şimdi işin olurunu söyleyeyim. Kediyi buldun çok acil durumda koşarak en yakın veterinere götürürsün dersin ki hocam benim param yok kaptım geldim. İlk müdahaleyi yaparlar genelde de bu durumlarda para almazlar. Hastayı getiren orada bekler ilk müdahale sırasında, hayvan stabil oldu mu, veteriner der ki alın artık belediyeye götürün bakın şunları yaptık bunları yaptık diye eline epikriz raporuna benzer bir kağıt verirler. O da alır kediyi tedaviye götürür.
Siz bu şekilde iyilik yapmıyorsunuz, veteriner hekimler iyilik yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?