3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

ben suan yapıyorum hiç yanma yok neden ki acaba :s

az mı sürüyosun acaba cnm benim göbek bölgem yanmıyodu ama karnım yani üst kısım çok yanıyodu birsürü sonra geçiyodu,belki göbeğimde yanıyodur ama hissetmiyorum çünkü 1 sene önce sezeryan oldum...

ilk günümdü 3 cm bel 3 cm de göbekten gitti gece terletmiyo gündüz takıp bol bol hareket edin ve yatana kadar hatta yatıncada cıkarmayın bn öle yaptım :)

ilk günümdü 3 cm bel 3 cm de göbekten gitti gece terletmiyo gündüz takıp bol bol hareket edin ve yatana kadar hatta yatıncada cıkarmayın bn öle yaptım :)

siz bu tarifimi uyguladınız yoksa sadece biberiye yağımı?

o zaman aktardan aktara fiyat değişiyor ayrıca neden bağırıyorsunuz !! ?????

bağırmak mı hahahahahh estağfurullah :) ya ben bi de avm'den aldım mahallede ki aktardan bile almadım yani.hani yani avm lerde biraz daha pahalı olur sandım ama gayet normal bi fiyata verdi yağları.

!! işareti internet ortamında genelde bağırırken kullanılıyorda bizim aktar kazıkcı o zaman ya hiç ucuza bişey aldığımı görmedim siz uyguluyormusunuz bu karısımı

Son düzenleme:
Walla kim nederse desin ben dun yaglari surdum,strechledim ustune de termal sort giydim,yuruyus fln da yapmadim callan yaptim sadece.uyudum uyandim 2 cm bacak 2 cm gobkten gitmisti:) mutlulugumu anatamam size.paylasimi yapan ark.a cok tesk ederim.buarada ben menekse yagi yerine findik yagi kattim cunku bu yagin toparlayici we tahris onleyici ozElligi war.ben yanmadim ama acaip kasinio

bu yağlar uçucu oldukları için ciltte alerjik etki yaratabilir. o nedenle içine sabit yağ karıştırmak lazım (jojoba yağı, zeytinyağı gibi). ayrıca acaba sadece ödem atmaya mı yarıyor, yoksa gerçekten yağ mı yakıyor. yağ yakmak o kadar kısa sürede çok zor bir olay çünkü... incelen kısım vücudun tuttuğu su olmasın?

!! işareti internet ortamında genelde bağırırken kullanılıyorda bizim aktar kazıkcı o zaman ya hiç ucuza bişey aldığımı görmedim siz uyguluyormusunuz bu karısımı

:) valla ben o düşünceyle koymadım ünlem işaretlerini :)):)
evet bende uygulamaya başladım 4-5 gün oldu başlayalı cm olarak ölçmedim ama eşim belimin inceldgini ve yandaki can simitlerimin gitmeye başladgnı söyledi..aynaya bakınca bende farkettm...bi pantolonum var giynce yanlarım fışkırırdı bugün gayet düz duruyodu valla :)

Bu yağlar tüylenme falan yapmaz dimi ?

badem yağı ve menekşe yağı oldugu için bende aktara sordum yani tüylenme yapar mı diye yapmayacagını söyledi.sanırım tek başına uygulanırsa böyle bi etkisi olabiliomuş.ben aktarın yalancısıyım..ben yeni başladım sayılır buna daha eskiye dayalı uygulayanlar varsa tabi onlardan net bilgi almak lazım

allah allah ben sadece biberiye yağını sürmüştüm etkilememişti o zaman bu tarifi uygulayayım en kısa zamanda alıcam yağların hepsini etkisini görenler cok

ayrıca bu yağların hepsini nasıl karıştırdığınız büyük bir şişedemi kaç damla sürdünüz hepsinden?

tatlım onunla uğraşacagına zeytin yağı ve limon suyunu karıştır sür stret film sar 45 dakika hareket et temizlik yap oyna falan ben günde 25 dakika yaptım ve 2 günde 3 kilo verdim bi denemeni tavsiye ediyorum.

Bunu deneyen varmı baska acabaaa... Acıl gobegımı erıtmem lazım. Etkılerınden emın olmadıgım bır suru yağı kullanmakda kararsız kalıyorum da. Zetyın yagını bılıyoruz nasıl lsa zararsız :)....

İncelen arkadaşları duydum ümitlendim kızlar ama daha önemli bişey yok mu?
Bu incelme kalıcı birşey mi?
Aylar önce bu kürü uygulayıp aynı ölçülerini koruyan var mı aramızda?
Kısa süreli birşeyse fazla ümitlenmeyelim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…