- Konu Sahibi istbl_elaa
-
Kızlar sanırsam faydası var gece sürüp ayrı yerde yattım sabah streci degiştirdim sildim tekrar sürüp spora gittim 1.5 saat spor yaptım gelip ölçtüm 2 santim gitmiş
oooo süper tebrikler :) bütün karışımı sürdün degil mi sadece biberiye yağı değil yani??
Kızlar sanırsam faydası var gece sürüp ayrı yerde yattım sabah streci degiştirdim sildim tekrar sürüp spora gittim 1.5 saat spor yaptım gelip ölçtüm 2 santim gitmiş
kızlar slm herkese. ben geçen MARANKİyi gördüm starda hemen oturup dinledim tabiyag karışımı verdi bunu her gece yatmadan bacaklarınıza karnınıza sürün serafil sarıp yatın 3 haftada 2 beden gider dedi. bu yağlar yağ yakıcı yaglarmış işteee yaglarr
portakal kabuğu yağı, biberiye yağı, hardal yağı, menekşe yağı, badem yağı. tatlı badem yağı demedi o yüzden ben aktardan acı badem yağı aldım . hepsni karıştırıp sürüyoruz
bn geçen sene biberiye yağı sürüp incelmiştim. biberiye yağını sürünce bi yanma ısınma oluyodu, aynı bundada oluyo. ben gece yatarken sürmüyorum uyuyamıyorum o zaman akşamları sürüp poşet geçirip yarımsaat bi saat yürüyorum ilk gün 4 cnm incelmiştim ikinci gün (bugün) 1-2 cnm incelmişim bugün nie az bilmiyorum.bu akşam sürüp yatıyım bari uyuyamam ama napımm daha iyi olur :44:
tatlım onunla uğraşacagına zeytin yağı ve limon suyunu karıştır sür stret film sar 45 dakika hareket et temizlik yap oyna falanBen günde 25 dakika yaptım ve 2 günde 3 kilo verdim bi denemeni tavsiye ediyorum.
İşin birde o boyutu var tabi :)yağların fiyatıda çok pahalı ya hepsini karıştırmak falan bir biberiye 4 tl düşünün artıkhemde minicik boyu
Sauna eşofmanlar işe yarıyor mu canım?tabii canım zayıflıcam diye yağlara okadar para vermek gözümde büyüyo valla ben sauna esofmanı giyiyorum oda yağ yakıyor spor yaparken giymenizi tavsiye ederim hem fiyatlarıda yağları alırsanız ortalama ona yakın 30 tl ye bile var
arkadaşlar biberiye yağıyla 4 cm 5 cm incelenlere çok şaşırıyorum,sonuçta öyle bişey olsa hiç kilolu insan kalmaz yada hepimiz sıfır bedene düşeriz,bende yorumları okuyunca çok ümitlenmiştim ama sonuç hüsran oldu,2 hafta boyunca hergün göbeğime biberiye yağı sürdüm streç filmle güzelce sardım üstüne bide korse giydim sporumuda yaptım 4,5 saat sonra çıkardım şakır şakır terlettiği doğru,ama 2 hafta sonra ölçtüm sonuç hep aynı hep aynı,1 cm bile gitmemiş(((((
Sauna eşofmanlar işe yarıyor mu canım?
İncelme farkediliyor mu?
yağların fiyatıda çok pahalı ya hepsini karıştırmak falan bir biberiye 4 tl düşünün artıkhemde minicik boyu
hadi ya yandığınla kaldın haya ben de anlamıorum incelen nasıl incelio biz nie incelemioruz :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?