- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Yok sıkıldım sonuncu olmaktanMerakla bekliyorum.sende patlat bir sofra o güzel masanda:)
Hiç azmettirici şeyler yk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sıkıldım sonuncu olmaktanMerakla bekliyorum.sende patlat bir sofra o güzel masanda:)
Yarın kurarım belki aldığım tarif vardi ya onu yapicam yapan varmı acaba varsa başka birşey düşüneyim aslinda isimsiz gelen sofraları sirayla ilk mesaja eklesen olmaz mı abla aynısını yapmayalımAkşama sofralar geliyor mu
Ama işte ilk dönemler hep öyle Canfeb kaçıncı yarışma sonrası patladınYok sıkıldım sonuncu olmaktan
Hiç azmettirici şeyler yk
Bence son gün eklenince daha heyecanlı oluyor ve her yiğidin yoğurt yemesi başkadır.İkimizde aynı menüyü yaparız ama soframız başka olur:)Yarın kurarım belki aldığım tarif vardi ya onu yapicam yapan varmı acaba varsa başka birşey düşüneyim aslinda isimsiz gelen sofraları sirayla ilk mesaja eklesen olmaz mı abla aynısını yapmayalım
Peki madem yoğurda iyi kaşık sallayan kazansınBence son gün eklenince daha heyecanlı oluyor ve her yiğidin yoğurt yemesi başkadır.İkimizde aynı menüyü yaparız ama soframız başka olur:)
Yani direk 1. olunmuyor ve acaba bunlar ne yapıyor diye çaba göstermek lazım:)Bal0ncuk sana ilk yöresel corba oylamami atayim mi
Tamam anlaştıkPeki madem yoğurda iyi kaşık sallayan kazansın
Aynen kendini geliştirmek lazım :) 9.yarismamda birinci oldum ben Bal0ncukYani direk 1. olunmuyor ve acaba bunlar ne yapıyor diye çaba göstermek lazım:)
Aynen öyle kolay olmuyor.Birazda şans olacak:)Nasip olacak:)Aynen kendini geliştirmek lazım :) 9.yarismamda birinci oldum ben Bal0ncuk
Öyle tabi pes etmek yok hemenAynen öyle kolay olmuyor.Birazda şans olacak:)Nasip olacak:)
Başına neler geldi yine yaptın yine yaptın seni tebrik ediyorumÖyle tabi pes etmek yok hemen
Teşekkür ediyor ve yerden ilk çişini temizlemeye gidiyorumBaşına neler geldi yine yaptın yine yaptın seni tebrik ediyorum
Kolay gelsin sen pes etmezsin onuda halledersinTeşekkür ediyor ve yerden ilk çişini temizlemeye gidiyorum
Tamam sofra şart değil sonrakine bekliyorum:)Ya takılıyorum cidden ben ye mutfağa alıştığım için zor geldi gözüme bilemedim ondan katılmadm
İnşallah ablaKolay gelsin sen pes etmezsin onuda halledersin
Sofralar son gün mü paylaşılacakSofralar gelmeye devam ediyor
Evet canım:)Sofralar son gün mü paylaşılacak