verdikleri cevapta çok komik çocukları bunalmışHe iyi yapmışsın o zaman insanımız uyarı ile de anlamıyor malesef illa ceza ödeyecekler
Eşimin arkadaşı da öyle demiş. Eşimeverdikleri cevapta çok komik çocukları bunalmışbizimkiler kedi yavrusu sanki çil yavrusu gibi dağıldılar kafamızda rahatladı abartmıyorum öğlen 1den beri aşağıdalar
ceza falan yazmadılar araçtan bile inmedi polisler ama ekip otosunu görmek yetti dağılmalarına hafta içi de yaparım arada birEşimin arkadaşı da öyle demiş. Eşime
Eşim de bizimkiler de sıkılıyor ama bırakmıyoruz sokağa demiş
Çocuk yieeee sıkılıyor lar demiş gevrek gevrek ben bazen şikayet edecek oluyorum eşim engel oluyor :))
Bizim marangozhane sagolsun kuzu almiyorum beneşim onayladı yakın zamanda yeni takimlarimla donus yapacağımevlaefe nin odun diliminden de alacağım
Ne güzel yaBizim marangozhane sagolsun kuzu almiyorum ben
Açılınn ben geldimgene ne yazmış
yemin içüyrüm benim gençliğim
bandan gözümü açamazdım
Anneni geçtinAçılınn ben geldimbdv'nin atarlı alindası sahalara geri döndü
Aaa hiç hakkımı yediremem napayımAnneni geçtin
Tamam bir şey demedik ama arada burada kal hep banlısınAaa hiç hakkımı yediremem napayımbi de ben demiştim polemiğe girmeyelim diye
Nevroş bu gece kapanıyorr mu anketTamam bir şey demedik ama arada burada kal hep banlısın
Evet canım iyi hatırlattın:)Nevroş bu gece kapanıyorr mu anket
Ben 60 olmadan kapatmaEvet canım iyi hatırlattın:)
Sonuç belli zaten 8-9 saat içinde kimse geçemez:)
TamamBen 60 olmadan kapatma
seninkini bulmaya calistiM bulamadim , baskasina gitti oyBen 60 olmadan kapatma
O zmn 3.lüğümü ilan edebilirim.. bir kez dahaEvet canım iyi hatırlattın:)
Sonuç belli zaten 8-9 saat içinde kimse geçemez:)
Ozaman bende ikinciligimi ilan ediyorum malesefO zmn 3.lüğümü ilan edebilirim.. bir kez daha
Ben yine sana oy vermişimOzaman bende ikinciligimi ilan ediyorum malesef
Sagol canim bende cok arada kalmistim senin masayida begenmistim son anda direkten dondum baskasina verdim ama masan guzeldi yaniBen yine sana oy vermişim