3 hafta önce sabah 8 gibi ilişkiye girdik ve içime boşalıp boşalmadigini anlamadık yüksek ihtimal boşalmadi 5 saat sonra falan josei içtim ve reglmdan 5 gun falan geçmişti iliksiye girdiğimde hamilemiyimdir inşallah değilimdir hiç bir belirtim yok gaz sıkışması gibi bişey var sadece oda daha önce yaşadığım biseydi arkadaşlar yardımcı olun lütfen ve ilaç regl gecikmesi yapiyomu
farkındayız yanlışimizin sizce gebelik söz konusu olurmuKorunmasız ilişkiye girmeden önce sonuçlarını düşünüp sevişin.
sizce hamilelik söz konusu olurmu şu durumdaEvet ertesi gün hapları düzensizlik yapıyor
sizce hamilelik söz konusu olurmu şu durumda
farkındayız yanlışimizin sizce gebelik söz konusu olurmu
kaç gün gecikme yapıyor ilaçBilemem, %100 koruyucu değiller sonuçta :/
Karşı taraf nasıl anlamadı boşalıp boşalmadığını. Sorunun cevabı onda zaten buraya boşa gelmişsin. Kan testi yap yada.3 hafta önce sabah 8 gibi ilişkiye girdik ve içime boşalıp boşalmadigini anlamadık yüksek ihtimal boşalmadi 5 saat sonra falan josei içtim ve reglmdan 5 gun falan geçmişti iliksiye girdiğimde hamilemiyimdir inşallah değilimdir hiç bir belirtim yok gaz sıkışması gibi bişey var sadece oda daha önce yaşadığım biseydi arkadaşlar yardımcı olun lütfen ve ilaç regl gecikmesi yapiyomu
kaç gün gecikme yapıyor ilaç
o bosalmadigini söylüyor anlardim boşalsam dediKarşı taraf nasıl anlamadı boşalıp boşalmadığını. Sorunun cevabı onda zaten buraya boşa gelmişsin. Kan testi yap yada.
erken kalkmamız gereken bi sabahti ilk birlikteligimizdiBi insan sabah 8de neden sevişir yaben gözümü açamıyorum sabahları
Yalnız o ilacın işe yaraması için akşam sekiz ile sabah yedi arasında sevişmiş olmanız gerekiyor, siz sabah sekizde seviştiğiniz için ilaç etki etmiyor malesef, hayırlı çocuklar3 hafta önce sabah 8 gibi ilişkiye girdik ve içime boşalıp boşalmadigini anlamadık yüksek ihtimal boşalmadi 5 saat sonra falan josei içtim ve reglmdan 5 gun falan geçmişti iliksiye girdiğimde hamilemiyimdir inşallah değilimdir hiç bir belirtim yok gaz sıkışması gibi bişey var sadece oda daha önce yaşadığım biseydi arkadaşlar yardımcı olun lütfen ve ilaç regl gecikmesi yapiyomu
ilaçta böyle bişey yazmıyor yanlız siz nerden biliyosunuzYalnız o ilacın işe yaraması için akşam sekiz ile sabah yedi arasında sevişmiş olmanız gerekiyor, siz sabah sekizde seviştiğiniz için ilaç etki etmiyor malesef, hayırlı çocuklar
o bosalmadigini söylüyor anlardim boşalsam dedi
[/QUOTE
Ee sorgulamaya gerek yok o zaman. Güvenmediğin için mi hamilelik şüphesi? Boşalmamış zaten.
Aynı şeyi düşündümBi insan sabah 8de neden sevişir yaben gözümü açamıyorum sabahları
Google da vardır bilgisijosei etkilli olmasi için akşam 8 sabah 7 iliksiye girilmiş olmasi gerekmiş böyle bişey mi varrmi biliyormusunuz
Tecrübe derler bunailaçta böyle bişey yazmıyor yanlız siz nerden biliyosunuz