3 hafta önce sabah 8 gibi ilişkiye girdik ve içime boşalıp boşalmadigini anlamadık yüksek ihtimal boşalmadi 5 saat sonra falan josei içtim ve reglmdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

assligul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
8
1
19
3 hafta önce sabah 8 gibi ilişkiye girdik ve içime boşalıp boşalmadigini anlamadık yüksek ihtimal boşalmadi 5 saat sonra falan josei içtim ve reglmdan 5 gun falan geçmişti iliksiye girdiğimde hamilemiyimdir inşallah değilimdir hiç bir belirtim yok gaz sıkışması gibi bişey var sadece oda daha önce yaşadığım biseydi arkadaşlar yardımcı olun lütfen ve ilaç regl gecikmesi yapiyomu

3 hafta önce sabah 8 gibi ilişkiye girdik ve içime boşalıp boşalmadigini anlamadık yüksek ihtimal boşalmadi 5 saat sonra falan josei içtim ve reglmdan 5 gun falan geçmişti iliksiye girdiğimde hamilemiyimdir inşallah değilimdir hiç bir belirtim yok gaz sıkışması gibi bişey var sadece oda daha önce yaşadığım biseydi arkadaşlar yardımcı olun lütfen ve ilaç regl gecikmesi yapiyomu

Korunmasız ilişkiye girmeden önce sonuçlarını düşünüp sevişin.

farkındayız yanlışimizin sizce gebelik söz konusu olurmu

Korunmasız ilişkide gebe kalma ihtimali azda olsa herzaman var.
Ertesi gün hapı kullansanızda olabiliyor bazen.
Nasıl insanlar korunurken bile kalabiliyor o haplarlada olabiliyor ama düşük bi olasılık.
Muhtemelen o ertesi gün hapı yan etki etmiştir.

Karşı taraf nasıl anlamadı boşalıp boşalmadığını. Sorunun cevabı onda zaten buraya boşa gelmişsin. Kan testi yap yada.

Yalnız o ilacın işe yaraması için akşam sekiz ile sabah yedi arasında sevişmiş olmanız gerekiyor, siz sabah sekizde seviştiğiniz için ilaç etki etmiyor malesef, hayırlı çocuklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X