• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gününde dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Merhaba anneler ve anne adayları Allah hepimizin kucağını güzel yavrularımızla doldursun insallah amin 🌸🙏🏻🧿
3 günlük dondurulmuş embriyo transferinin 4.gününde neler yaşadınız?
Herhangi bir belirtiniz oldu mu?
Gebelik testi yaptınız mı?
Kullandığınız ilaçlar neler?

Ben estrofem kullanıyorum 3 adet, günde 2 kere gobekten iğne progestan dex kullanıyorum. Sabah corasprin aksam oksapar kan sulandırıcı.
Gün içinde d vit ve folikasit kullanıyorum.

Selam bende 2 embriyo transferimin 4. Gunundeyim 2. Günden itibarın kasik ve bel ağrılarım var benim ikinci transfer ilki 5. Gun blast tı tutmadi Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah

Selam bende 2 embriyo transferimin 4. Gunundeyim 2. Günden itibarın kasik ve bel ağrılarım var benim ikinci transfer ilki 5. Gun blast tı tutmadi Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Merhabalar. Allah güzel sonuçlar nasip etsin. Transfere kadar olan surecinizi anlatabilir misiniz. Ben dondurulmus 2. Transferi olucam. Lucrin iğne oldum bekliyorum. Sizinkini merak ettim. Kullandığınız başka ilaç oldu mu

Merhabalar. Allah güzel sonuçlar nasip etsin. Transfere kadar olan surecinizi anlatabilir misiniz. Ben dondurulmus 2. Transferi olucam. Lucrin iğne oldum bekliyorum. Sizinkini merak ettim. Kullandığınız başka ilaç oldu mu
Benim gecen sene ekimde opu oldu 11 yumurta toplandı 5 yumurta embriyo oldu 3 tanesi kaldı ilk transferim de malesef 4 aralıkta transfer günümde annem coronadan yogun bakima kaldırıldı ve ertelemek zorunda kaldık 14 aralıkta annemi kaybedince.. 2022 mart ayına erteledik tutmadi .. sonra kendimi biraz dinlenmeye cektim hem bedenen hemde psikolojik olarak... yaşım 40 oldugu için bu eylul tekrar başladık bazi değerlerim yüksek cikinca 2 aylik bir tedavi surecin oldu 13 aralıkta 2. Transferimi gerceklestirdik 2 embriyo 3. Hin
Suan progeston 100 mg vuruluyor hergun..estrofem 2 tablet ve coraspirin kullanıyorum.. birde 5 gunde bir pruloton depot vuruluyor..bu sefer daha farklı hissediyorum insallah bebeisler benimledir 🙏♥️

Son düzenleme:
Benim gecen sene ekimde opu oldu 11 yumurta toplandı 5 yumurta embriyo oldu 3 tanesi kaldı ilk transferim de malesef 4 aralıkta transfer günümde annem coronadan yogun bakima kaldırıldı ve ertelemek zorunda kaldık 14 aralıkta annemi kaybedince.. 2022 mart ayına erteledik tutmadi .. sonra kendimi biraz dinlenmeye cektim hem bedenen hemde psikolojik olarak... yaşım 40 oldugu için bu eylul tekrar başladık bazi değerlerim yüksek cikinca 2 aylik bir tedavi surecin oldu 13 aralıkta 2. Transferimi gerceklestirdik 2 embriyo 3. Hin
Suan progeston 100 mg vuruluyor hergun..estrofem 2 tablet ve coraspirin kullanıyorum.. birde 5 gunde bir pruloton depot vuruluyor..bu sefer daha farklı hissediyorum insallah bebeisler benimledir 🙏♥️
Insallah sizinledir. Tesekkur ederim açıkladığınız için.

Benim herhangi bir belirtim yok ilkinde belim çok agriyordu bebeğim tuttu ama gelişimi durdu kürtaj oldum. Şimdi yaptırdığımız 3. Gün embriyosu ve su an 6. Günüm transferde. Hiç bir belirtim yok

Benim herhangi bir belirtim yok ilkinde belim çok agriyordu bebeğim tuttu ama gelişimi durdu kürtaj oldum. Şimdi yaptırdığımız 3. Gün embriyosu ve su an 6. Günüm transferde. Hiç bir belirtim yok
Bence belirti aramayın her bünye farklılık oluyor İçinizi ferah tutun stres yapmayın ilk transferimde cok stres yaptım sanırım ondan tutunamadi simdi daha rahatım cok şükür insallah hayırlı sonuclar aliriz .. sonuçlarımız paylaşalım

Merhabalar.
26 yaşındayım eşim microtese islemi gördü. 2 adet yumurtam dollendi....
Bu 2. Denemem 2 ay önce ilk denememdi tutmadi 19unda transferimi oldum. 3. gün embriyosu.
Günde sah 2 akşam 2 tane estrofem, prolutex iğne sabah akşam, progestan kapsül fitil olarak sabah öğle akşam, aspirin, folik asit. bir de gün de 1 tane oksapar iğne kullanıyorum.
Dünden beri ara ara regl olacakmisim gibi ağrılar yasıyorum ama çok şiddetli değil.

Benim 10. Günüm canim benimde 3. Günden bun yana kasik ve bel ağrılarım hala devam ediyor .. 3. Gun 2 embriyo transfer edildi bana bu ikinci deneme pazartesi test Günüm Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah

Amin inşallah. Peki diğer denemeden farklı hissediyor musunuz? Ben bir fark hissedemiyorum. Normal mi acaba
Şöyle söyleyeyim ilkinde hic bisey hissetmemiştim yani kasik agrisi bel ağrısı hiç olmamıştı bu denemenin farki bende birtek kasik ve bel ağrılarım oldu..ama cokta belirti aramak istemiyorum aslinda sonra olumsuz bir sonuç yaşarsam kendimi çok fazla unutlandirmak istemiyorum

Haklisiniz ama pozitif düşünelim. 🙏
Sizin test gününüz ne zaman.
Yarın 5. Günüm idrar testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Biliyorum çok erken olmasına rağmen.

Haklisiniz ama pozitif düşünelim. 🙏
Sizin test gününüz ne zaman.
Yarın 5. Günüm idrar testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Biliyorum çok erken olmasına rağmen.
Benim 26 si yani pazartesi.. bence yapma boşuna moralinizide bozmayın akışına bırak düşünmemeye çalış günü geldiğinde testini yaptir..ben ilk transferde 4. Gunden itibaren basladim yapmaya hep negatifti moralim çöktü saldım nasilsa tutmafi die zaten annemide 1 ay once kaybetmistim banada bahane oldu sanki verdim kendimi sigaraya kahveye ..

Haklısınız sabretsem benim için daha iyi olacak. Çok üzüldüm başınız sağolsun. Sizin çok az kalmiş ne güzel. İnşallah bu sefer isteyen herkes güzel haber alır. 😊

Çok üzüldüm çok. Yıkmak yok olacak inşallah.🙏
Benim cumartesi test günüm bakalım .. Haber vereceğim...
Tanıdığım 35 yaşında bir hanım 9. Denemesinde ikiz bebeklerini kucağına aldı hem de kötü kalite embriyolarla. Ümidi kesmek yok. Bu olmazsa diğerlerine

Merhabalar
29 yaşındayım bu 3 denemem bursada yaşıyorum burada uludag üniversitesinde dedesine daha önceki denemelerimden 7 tane dondurulmuş embriyo vardı üniversitede ilk deneme adet olup gittim hem folikasit ve östroferm başladı transferden 1 hasta öncede günde 3 defa progestan fitile başladım östroferm de 3 tane günde duan transferimin 6 günümdeyim folikasit östroferm progestan drogestan dex igne bide kan sulandırıcı kullanıyorum ara ara kasıklarımda agrı oluyor birazda belimde 2 dündür de çok açıkıyorum 12 sinde tahlile gidicem

Back