• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gunluk kabak detoxu

britneyyyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
1.285
1.395
133
istanbul
merhabalar bir hafta tatildeydim dondugumde +1 olarak geldim ve bugunden baslayarak 3 gunluk kabak detoxu yapacagim. Motivasyon olsun diye paylasacagim

Sabah: 2 yumurta + 2 dilim peynir + yesillik ve cay
Ogle aksam: 2 kaba sote 3 yk yogurt + 2 ceviz
ara: 1 meyve

bu 5. yapisim ve her defasinda 1-3 kilo arasi eksi gordum, hadi bakalim
Baslanic : 60.65
bitis: 58.90
hatta annemde basladi oda 63.15 yasi 54 bakalim🫶🏻🫶🏻

sonuc: 3 gun sonunda toplam -1.750
annem: -1.400 verdik :KK45:

Son düzenleme:
merhabalar bir hafta tatildeydim dondugumde +1 olarak geldim ve bugunden baslayarak 3 gunluk kabak detoxu yapacagim. Motivasyon olsun diye paylasacagim

Sabah: 2 yumurta + 2 dilim peynir + yesillik ve cay
Ogle aksam: 2 kaba sote 3 yk yogurt + 2 ceviz
ara: 1 meyve

bu 5. yapisim ve her defasinda 1-3 kilo arasi eksi gordum, hadi bakalim
Baslanic : 60.65
Çok etkili bir detoks bende yapıyorum arada ama devamını getirmek lazım çünkü şu olrak atıyoruz ilk anlarda kiloyu

Kahvaltimi yaptim simdi hindistan cevizli turk kahvemi icicem.

Eklentiler

• IMG_4260.jpeg
    IMG_4260.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_4261.png
    IMG_4261.png
    448,6 KB · Görüntüleme: 109
ogle yemegimi kabak sote ve yogurdumu yedim. Aclik hissetmiyor gibiyim yada zaten aickinca gene kabak yiyicegimi bildigim icin beynim bana oyunmu oynuyor bilemiyorum :KK70:

2 gun tamamda 3. gunde biraz sikiyor kabak neyse bakalim bitti sayilir
Bugün kabak detoksuna başladım ve sizin sayfayi gormem daha bi motive etti. 💪

Bugün kabak detoksuna başladım ve sizin sayfayi gormem daha bi motive etti. 💪
merhaba, hedefinde gordugum kadariyla hedefine -1 kalmis. kac gun yapicaksin 2 mi 3 mu?
Ben yillardir hep yaparim ve hepte minimum -1,5 gormussumdur. Ben 2 gunde -1.4 verdim annem ise -1.2 ki onun yasi 56 bol eksiler diliyorum

merhaba, hedefinde gordugum kadariyla hedefine -1 kalmis. kac gun yapicaksin 2 mi 3 mu?
Ben yillardir hep yaparim ve hepte minimum -1,5 gormussumdur. Ben 2 gunde -1.4 verdim annem ise -1.2 ki onun yasi 56 bol eksiler diliyorum
Maalesef o kilodan değilim. 67.9 um ve hedefim de 63 😉 Postings kabagim sogusun yiyecegim. Peki spor yapiyor musunuz?

Back