Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları3 günlük anneyim ve çok tecrübesizim
3 gün önce sezaryanla doğm yaptım, bebeğimi emzirmekten başka hiç bir şey yapamıyorm annem yanımda hep o ilgileniyor, şimdi nolacak, doktor bulmalıyım, takiplerini yaptırmalıyım, oofff çok korkuyorum
ben normal dogum yapmistim, ilk gunler annem ilgilendi ben ogrendim))) sonrada kendim ilgilenmeye basladim. Kontrolede 15 gun sonra gittim. korkmana gerek yok))
sarilik kontrolu mu? ilk bebegi muane eden doktora gotur, yada baska cocuk doktoruna gotur.Ama tabiki en iyisi onu ilk muane eden cocuk doktoruna gosterilmesi
bebeğinizi hep aynı hekimin takip etmesi çok iyi olur. devlet hastanelerinde de çok iyi hekimlerimiz var. size en yakın hastaneyi tercih etmenizi tavsiye ederim. karda kışta uzak mesafelere bebek taşımak çok güç. mümkünse kadın doğum ve çocuk hastanelerinde takip yaptırın.tabi maddi imkanınız uygunsa dışarıda özel bir hekime de takibe götürebilirsiniz. ama tetkik tahlil gerekirse gene hastaneye gitmeniz gerekebilir siz bilirsiniz. üniversite hastanelerinin çocuk hastalıkları bölümleri çok kalabalık olur.genel sağlık durumu iyi ise yakın takip gerektiren ciddi bir rahatsızlığı yoksa tavsiye etmem.
bir de rutin aşıları için hastaneye gitmek yerine aile hekiminizi tercih edin. biz aile hekiminden çok memnun kaldık. her türlü hastalığında da telefonla olsun danışıp fikir alabiliyoruz. kaydınız yoksa bir an önce kayıt yaptırıp hekiminizi seçin.
bebeğinize ve size sağlıklı bir ömür dilerim.