Değerlendirdik değerlendirdik ben nolur nolmaz bugünü de değerlendireceğim o kadar sık yaptık ki heralde bugünden sonra bata kadar kardeş kardeş uyuruz İnşallah tutacak ama bu ay çok umutluyumSilikleşmeyi bugün gördüyseniz bu akşamı mutlaka değerlendirin önemli olan zaten çatladıktan sonra değerlendirme, yumurta atılır atılmaz kanalda spermle karşılasır ve döllenirinşallah
Hadi inşallahDeğerlendirdik değerlendirdik ben nolur nolmaz bugünü de değerlendireceğim o kadar sık yaptık ki heralde bugünden sonra bata kadar kardeş kardeş uyuruz İnşallah tutacak ama bu ay çok umutluyum
Valla öyle ben çaktırmadan yapıyorum söylemiyorum yumurtlama günlerimi elbise felan giyip karşılıyorum onuHadi inşallahaynen biz de aynı durumdayız iliği kurudu adamın. Valla seksen sogucam nerdeyse. Eee evlat sahibi olmak kolay değill
Ahaha benimki de bana inanmıyor artık yapmamız lazım diyorum hani sıcak degilsin yalan söyleme yumurtan olsa ben anlarım diyoValla öyle ben çaktırmadan yapıyorum söylemiyorum yumurtlama günlerimi elbise felan giyip karşılıyorum onuböyle böyle alıştı içinden kim bilir neler düşünüyordur bi dur durak bilmiyor bu Kadın diyordur bence Onun iliğini bilmem de ben kurudum artık yettiiii Bugün son
Tabi canım, ne demişler taklitler aslını yüceltir.Ha bi de bu arada arkadaş komşu ortamında “bisss hergünnn seks yapıyoruz bir günümüs boş geçmes her odada denedik yarın da tavana çıkıp yapcas” diyenlerin yalancı olduğunu öğrendim yani bu da Çeşme değil sonuçta İnsan yoruluyor
Çünkü hep bunları duyduğum için evlendiğimde acaba bi sorun mu var biz niye 2-3 günde bir yapıyoruz diye düşünüyordumTabi canım, ne demişler taklitler aslını yüceltir.Onu diyen aslında yapmak istedigini yapmış gibi anlatıyorlar
Canım son actıgım konu resim ekledim az önce yaotıgım test Bi bakar mısın silikleşmiş diğer günlere göre çatlamış demek dimi buÇünkü hep bunları duyduğum için evlendiğimde acaba bi sorun mu var biz niye 2-3 günde bir yapıyoruz diye düşünüyordum
Canım konuya etiketler misin beni göremiyorumCanım son actıgım konu resim ekledim az önce yaotıgım test Bi bakar mısın silikleşmiş diğer günlere göre çatlamış demek dimi bu
Bizim kadar uğraşsalar kafayı yerlerAy ne güldüm, aynı diyalog bizde de geçiyo malesef yok öyle hem bebek isteyip hem yan gelip yatmakiliği i kuruttum adamın ama yılmak yokkk
Bize daha çok iş düşüyo valla onların hiç mızmızlanmaya hakkı yokBen dün gece hiç çatladığını söylemeden hallettim neyse ki . içim rahatladıBugün de 36 saat dolmadan değerlendirebilseydik iyiydi ama canı kalmamıştı artık Piklerdekiler yeterli gelmiştir inşallah.Tüm ay biz uğraşalım testti, kürdü ama en önemli günde mızmızlasınlar.Kaçırmayız bu fırsatı :))
24ünde çatlama olmuş gündengüne de silikleşiyor. Ama bu testlerde tamamen silinmez çizgi. Normal silik çizgiyle devam etmesi. Hep var olan bir hormon LH hormonu.Kızlar niye böyle çıkıyor hala silik çizgi Eki Görüntüle 2769895
Bu hangi uygulamaMerhaba. Silikleşmeyen ovülasyon testi yüzünden gerildim birazcık. 22 ocakta adetimin 23. Gününde yumurtlamayı gördüm. Ancak dün yani 23 ocakta T çizgisi daha da koyulaştı. Dedim esas pik bugünmüş. Tekrar değerlendirdik. Bugün artık çatlar diye bekledim ama yine pik. Korktuğum şey ben pcosum ve acaba yine mi çatlamayan bir yumurtam daha olucak? Çünkü herhangi bir yumurtlama ağrısı yaşamıyorum şu an. Geçen ay da 2 gün pik olmuştu ama sonrasında silikleşince içim rahatladı en azından büyüyüp büyüyüp çatlamamazlık yapmadığı için. Çatlatmak için şu an ne yapabilirim var mıdır bu sorunu yaşayıp sonrasında normal silikleşenler ya da kür, masaj uygulayanlar? Aşağıda 22-23 ve 24 ocakta sabah akşam yaptığım testler var.
Fermometre uygulamanın adı.Bu hangi uygulama
Bende havuc suyu ve incir suyu içiyorum sabah sıkmıyosun canım 750 ml suda uç tane havucu uzun doğrayıp 20 dk kaynatıyosun ibrahim saracoğlu kürü bakabilirsinTeşekkür ederim canım. Suyunu sıkamam ama en azından yiyim bari. O kadar ovülasyonu bekleyip de çatlamayı görememek can sıkıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?