Merhabalar, 3 gündür üst üste ovülasyon testi yapıyorum adetimden sonra 3 günden itibaren başladım yapmaya. Pozitif mi bakar misiniz? Hep çift çizgi cıkıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bilgisi olanlar bakabilir mi?
- Konu Sahibi Zehr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon anında gebe kalma ovulasyon dönemi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
Akıntım hiç olmadı27 de çatlamış yumurtan.. akıntı ile anlayabilirsin şeffaf akıntın oldumu ?
28 de tekrar yap testi ve iyice silik olur ikinci cizgi
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Pko varmı?Akıntım hiç olmadı
Hayır hic yok. Reglmde cok düzenlidirPko varmı?
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Yarın tekrar test yap bakalım silik olması lazım.. yani çatlamış olmalı..Hayır hic yok. Reglmde cok düzenlidir
28 Kasım ovülasyon testımYarın tekrar test yap bakalım silik olması lazım.. yani çatlamış olmalı..
Eklentiler
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
28 Kasım ovülasyon testım
Ilginç hala koyu ikinci çizgi.. sen de ordan fark görebiliyor musun?
Evet bende cok saskınım, neden böyle olur ki?Ilginç hala koyu ikinci çizgi.. sen de ordan fark görebiliyor musun?
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Evet bende cok saskınım, neden böyle olur ki?
Markası ne testin?
Markası ne testin?
Eklentiler
- 8 Eylül 2020
- 601
- 622
- 53
- 35
Merhaba , aderjnizden hemen sonraki 3 gün mü bunlar? Demek adetten sonra yumurtlamissiniz eğer öyleyse. Bir de yüzde 1 ihtimal ama siz yine de bir gebelik testi yapsaydiniz :)Evet bende cok saskınım, neden böyle olur ki?
Merhaba, evet dünkü testimde çok koyuydu, artık neden bilmiyorum. Adetim bittikten 1 gün sonra basladm yapmaya.Merhaba , aderjnizden hemen sonraki 3 gün mü bunlar? Demek adetten sonra yumurtlamissiniz eğer öyleyse. Bir de yüzde 1 ihtimal ama siz yine de bir gebelik testi yapsaydiniz :)
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- 18 Kasım 2019
- 227
- 74
- 28
- 34
Evet pik olmuş bugün yaptınız mı catlama oldu muMerhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
- 18 Kasım 2019
- 227
- 74
- 28
- 34
Adetinizin kaçıncı günü acabaMerhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Evet canım bak buEvet pik olmuş bugün yaptınız mı catlama oldu mu