3 gündür ishal ne yapacağımı bilemiyorum..

esmenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
184
0
kızlar annem evde yok kardeşim ishal oldu ben ilgilenmek zorundayım. muz patates kahve çay kola..hepsini denedik biraz düzelme var ama geçmedi.ayh valla şaşırdım ya dün de kustu zaten.naapyım sizce ? :44:

kızlar annem evde yok kardeşim ishal oldu ben ilgilenmek zorundayım. muz patates kahve çay kola..hepsini denedik biraz düzelme var ama geçmedi.ayh valla şaşırdım ya dün de kustu zaten.naapyım sizce ? :44:

kardeşin kaç yaşında canım bu ara salgın var dikkat et bence bi doktora götür bi ilaç ismi de söylerdim ama yasak mı bilemiyorum istersen bana özelden yaz ilacı söyliyeyim

11 yaşında.ya bi de ishalliğin başladığı gün bi ateşlendi ertesi güne kadar her yerim ağrıyo kırgınım falan dedi sonra bunlar geçti bi kere kustu ama ishalliğe devam :26: korkmaya başladım yaa ishali geçer sanıyodum azaldı sadece.
bu arada özel mesaj atamıyorum mesaj sayımın 100 olması gerekiyomuş

11 yaşında.ya bi de ishalliğin başladığı gün bi ateşlendi ertesi güne kadar her yerim ağrıyo kırgınım falan dedi sonra bunlar geçti bi kere kustu ama ishalliğe devam :26: korkmaya başladım yaa ishali geçer sanıyodum azaldı sadece.
bu arada özel mesaj atamıyorum mesaj sayımın 100 olması gerekiyomuş

ben sana özelden yazayım canım bekle

çok teşekkür ederim ya yarın bakayım küçük yaşlarda kullanılması iyi.
ben de burdan cevap yazabiliyorum naapym :KK9:
tekrar teşekkürler

Yoğurda nişasta katın yesin, haşlanmış pirinç suyu da iyi gelir. Geçmiş olsun

canım karanfil de ishali çok kısa sürede keser.ilaç yutar gibi 5-6 tane karanfili tek seferde ılık suyla yutacak

X