- 5 Ocak 2023
- 135
- 65
- 23
- Konu Sahibi bozukbirplagg
24 haftalık gebeyim 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum çok korkuyorum sizce normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkun zaten neden duruyorsunuz acile gidin orada bile hemen bakarlar. Randevuya gerek yok24 haftalık gebeyim 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum çok korkuyorum sizce normal mi
Tatlı bir şeyler yediğiniz halde hala öyle düşünüyor iseniz doktorunuzla iletişime geçin, veya acilde bir ultrasonda baksınlar içinizin rahatlaması için. Ara ara bebek hareketsiz olabilir ya da yavaş hareket ettiği için hissetmeyebilirsiniz. İnsanlar gibi onun da yorgun veya durgun olduğu uyuduğu zamanlar olabiliyor. Grip vs iseniz hareketleri yavaşlayabiliyor24 haftalık gebeyim 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum çok korkuyorum sizce normal mi
Evet bu zamanlarda sürekli hareket olmuyor ama bebeği hergğn hareket ettiği halde 3 gündür etmiyorsa bir sorun olabilirTatlı bir şeyler yediğiniz halde hala öyle düşünüyor iseniz doktorunuzla iletişime geçin, veya acilde bir ultrasonda baksınlar içinizin rahatlaması için. Ara ara bebek hareketsiz olabilir ya da yavaş hareket ettiği için hissetmeyebilirsiniz. İnsanlar gibi onun da yorgun veya durgun olduğu uyuduğu zamanlar olabiliyor. Grip vs iseniz hareketleri yavaşlayabiliyor
Acile gidip içini rahatlatsa fena olmaz aslında hemencecik bakarlarEvet bu zamanlarda sürekli hareket olmuyor ama bebeği hergğn hareket ettiği halde 3 gündür etmiyorsa bir sorun olabilir
Benim kzım doğana kadar düzgün hareket ettiği yoktu ben çok nadir hareketini hissederdim ama kendi bebeğini tanır insanAcile gidip içini rahatlatsa fena olmaz aslında hemencecik bakarlar
Bebeğim çok şükür iyi buraya yazdığım günün gecesi hissettim çok şükürBebeğin umarım iyidir. Rabbim hepsini korusun
Hissederek iyi olduğunu mu anladınız kendi kendinizeBebeğim çok şükür iyi buraya yazdığım günün gecesi hissettim çok şükür
Hayır hanımefendi doktora gelerek iyi olduğunu anladımHissederek iyi olduğunu mu anladınız kendi kendinize