3 günde 3 kilo detoxu + isveç diyeti

britneyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
1.285
1.395
Merhaba arkadaşlar. Diyetisyenden aldığım ve daha önceden ben ve bir kaç arkadaşımın deneyip gerçekten 3 günde 2.5 - 3.4 er kadar kilo verdik. Hedef 55!
hadi gelin hep beraber 3 günlük bir arınmayla başlayıp sonrasında İsveç diyeti yapalım.
Birbirimize destek olursak daha da kolay bu süreci atlatabiliriz bence.
ben kendime hedef koydum 16 günde 3 gün detox + 13 gün isveçle 55 e en yakın sayıya ineceğim.
Her gün en az 10,000 adım + arada cardio veya leslie (ofiste çalıştığım için maalesef bütün gün oturuyorum ve hareketsizim)
-akşam 6 dan sonra yemek yemiyeceğim
-Hergün yeşil çay ve beyaz çay içeceğim.

Detox sadece 3 gün yapılıyor, en önemli şey kararlılık(ben tek başıma pek istikrarlı bir birey değilim maalesef)

ama sabah tartıda 61.5 i görünce artık sinirlerim bozuldu ve herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim ve sayemde başkaları da kilo verip mutlu olursa daha da mutlu olurum)

3 gün boyunca sabah akşam öğle menümüz aynı

-ıspanak
-maydanoz
-yarım armut
-1 tk keten tohumu
-1 bardak süt/kefir/su
Hepsini bızzz blendırdan geçiyoruz.
ve sonrasında afiyet olsun

3 gün sonrasında gerçekten şişliğimiz gitmiş ve hafiflemiş hissediyoruz, diyet öncesi güzel bir temizlenme ve arınma oluyor.
3 günden fazla yapılmaması gerekiyor.

bu 3 günde benle detox yapmaya var mısınız? sonrasında da 13 günlük bir isveç diyeti serüvenim olacak, gün gün toplam 16 gündeki duygu ve tartıdaki değişimleri paylaşacağım :)

Son düzenleme:
44a34b85-59ba-4164-9012-d785f4befe8e.jpg

bu sabahki yaptığım

:halay: :halay: :halay: Yarın isveç diyetine başlayacağım. Her gün sonucu gün gün yazacağım. Benimle kimler isveç diyetine başlamak ister??

İSVEÇ DİYETİ MALZEME LİSTESİ..
Bu malzeme listesi 13 günlüktür
*12 Günlük Türk Kahvesi yada Nescafe hatta mümkünse filtre kahve
*12 Kesme şeker
🙂
(ben kesme şeker yerine 1 kayısı,gün kurusu yada hurma yiyeceğim)
*14 Adet Yumurta
*4 Adet Domates
*Ortalama 1 kilo ıspanak (alternatif olarak maydanoz, marul,salatalık kabak haşlama da olur)
*1 kilo 200gr ızgaralık et (ben kırmızı et tüketmiyorum ama tüketsekte malum pahalı ondan ya tavuk yiyeceğim yada mercimek )
*400 gr tavuk
*400 gr balık ( KONSERVE TON BALIK YAĞI SÜZÜLMÜŞ hatta yağsız, bu ara çoğu markette indirim var)
*Bir parmak kalınlığında 4 dilim salam (hindi füme alın 60gr olanlardan hem sağlıklı hem tadı daha güzel)
*400 gr yoğurt
*5 adet meyve (örn. elma,armut,nektarın)-çok şekerli meyveleri tüketmemek en iyisi
*4 adet kızarmış ekmek -yada etimek
*1 kilo kadar havuç
*50 gr yağsız peynir
*2 bardak portakal suyu- portakal bulamayız hazır satılan portakal suyu da şekerli ondan onun yerine yarım nektarın tüketebiliriz veya şekersiz limonata.
*Ortalama 400gr brokoli - bununda gene değişimleri MARUL, SEMİZOTU, MAYDANOZ, KIVIRCIK
*Ve yeşil salata malzemeleri (salatalık, biber, kıvırcık, maydanoz , nane , roka v.b arzuya göre)
*1 fincan çay
🙂

*Salatalar için yağ ve limon..
Ben ekstradan her şeye ve yoğurda bol bol baharat ekliyorum-ki metabolizmam daha çok çalışsın ve akşam 6 dan sonra öğün yapmacayağım çok acıkırsam tatlı için yoğurda tarçın - tuzlu için bir bardak kefir yada salatalık tüketeceğim.
Bu malzeme listesi 13 günlüktür.. Tuz diyette kesinlikle yoktur

Merhaba 58,8 kg ile başlamıştım. Sadece öğle yemeklerinde yapma şansım oldu 3 gün boyunca ve müthiş bir hafiflik oluyor. İçerken çok zorlandığımı söyleyemeyeceğim çünkü armut aromasını çok güzel vermişti.Bu sabah 58,2 kiloyu gördüm. 3 gün sonunda detoxu 600 gram eksilmiş olarak kapattım:KK52:

Merhaba 58,8 kg ile başlamıştım. Sadece öğle yemeklerinde yapma şansım oldu 3 gün boyunca ve müthiş bir hafiflik oluyor. İçerken çok zorlandığımı söyleyemeyeceğim çünkü armut aromasını çok güzel vermişti.Bu sabah 58,2 kiloyu gördüm. 3 gün sonunda detoxu 600 gram eksilmiş olarak kapattım:KK52:
çok sevindim o hafifleme hissi bile yetiyor insana.Sonrasında sağlıklı beslenebilirseniz kilolar gidiyor. Devamını getirebildinizmi?

X