- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi britneyyyyy
Merhaba arkadaşlar. Diyetisyenden aldığım ve daha önceden ben ve bir kaç arkadaşımın deneyip gerçekten 3 günde 2.5 - 3.4 er kadar kilo verdik. Hedef 55!
hadi gelin hep beraber 3 günlük bir arınmayla başlayıp sonrasında İsveç diyeti yapalım.
Birbirimize destek olursak daha da kolay bu süreci atlatabiliriz bence.
ben kendime hedef koydum 16 günde 3 gün detox + 13 gün isveçle 55 e en yakın sayıya ineceğim.
Her gün en az 10,000 adım + arada cardio veya leslie (ofiste çalıştığım için maalesef bütün gün oturuyorum ve hareketsizim)
-akşam 6 dan sonra yemek yemiyeceğim
-Hergün yeşil çay ve beyaz çay içeceğim.
Detox sadece 3 gün yapılıyor, en önemli şey kararlılık(ben tek başıma pek istikrarlı bir birey değilim maalesef)
ama sabah tartıda 61.5 i görünce artık sinirlerim bozuldu ve herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim ve sayemde başkaları da kilo verip mutlu olursa daha da mutlu olurum)
3 gün boyunca sabah akşam öğle menümüz aynı
-ıspanak
-maydanoz
-yarım armut
-1 tk keten tohumu
-1 bardak süt/kefir/su
Hepsini bızzz blendırdan geçiyoruz.
ve sonrasında afiyet olsun
3 gün sonrasında gerçekten şişliğimiz gitmiş ve hafiflemiş hissediyoruz, diyet öncesi güzel bir temizlenme ve arınma oluyor.
3 günden fazla yapılmaması gerekiyor.
bu 3 günde benle detox yapmaya var mısınız? sonrasında da 13 günlük bir isveç diyeti serüvenim olacak, gün gün toplam 16 gündeki duygu ve tartıdaki değişimleri paylaşacağım :)
hadi gelin hep beraber 3 günlük bir arınmayla başlayıp sonrasında İsveç diyeti yapalım.
Birbirimize destek olursak daha da kolay bu süreci atlatabiliriz bence.
ben kendime hedef koydum 16 günde 3 gün detox + 13 gün isveçle 55 e en yakın sayıya ineceğim.
Her gün en az 10,000 adım + arada cardio veya leslie (ofiste çalıştığım için maalesef bütün gün oturuyorum ve hareketsizim)
-akşam 6 dan sonra yemek yemiyeceğim
-Hergün yeşil çay ve beyaz çay içeceğim.
Detox sadece 3 gün yapılıyor, en önemli şey kararlılık(ben tek başıma pek istikrarlı bir birey değilim maalesef)
ama sabah tartıda 61.5 i görünce artık sinirlerim bozuldu ve herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim ve sayemde başkaları da kilo verip mutlu olursa daha da mutlu olurum)
3 gün boyunca sabah akşam öğle menümüz aynı
-ıspanak
-maydanoz
-yarım armut
-1 tk keten tohumu
-1 bardak süt/kefir/su
Hepsini bızzz blendırdan geçiyoruz.
ve sonrasında afiyet olsun
3 gün sonrasında gerçekten şişliğimiz gitmiş ve hafiflemiş hissediyoruz, diyet öncesi güzel bir temizlenme ve arınma oluyor.
3 günden fazla yapılmaması gerekiyor.
bu 3 günde benle detox yapmaya var mısınız? sonrasında da 13 günlük bir isveç diyeti serüvenim olacak, gün gün toplam 16 gündeki duygu ve tartıdaki değişimleri paylaşacağım :)
Son düzenleme: