Merhaba hanımlar 31 aralıkta 3.gün taze embriyo transferi oldum dayanamayıp 6. Günde kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 cıktı 12 . Günde tektarar test vermeye gideceğim sizce heveslenmelimiyim olan varmı 6.günde 0.1 cıkıp 12 günde yüksek cıkma şanaı varmı ilk tüp bebek deneyimim
Valla canım biliyosun maddi manevi zor bir süreç malum. Maddiyat toparlanır da psikolojik olarak şu an hazır hissetmiyorum bir kaç adet dönemi geçsin belki yaza denerim tekrar. Yarın test günüm. Olmadığını bile bile hala umut kırıntısı var 2 gündür uyuyamıyprum bile. Ve yine 2 gündür kasıklarım çok batıyo arada belime de vuruyor. Sanki enfeksiyon ağrısı gibi duruyor ama işte belki bir umut
Merhaba hanımlar 31 aralıkta 3.gün taze embriyo transferi oldum dayanamayıp 6. Günde kan testi yaptırdım beta hcg 0.1 cıktı 12 . Günde tektarar test vermeye gideceğim sizce heveslenmelimiyim olan varmı 6.günde 0.1 cıkıp 12 günde yüksek cıkma şanaı varmı ilk tüp bebek deneyimim
Merhaba neden bu kadar erken test yapıp kendinize zulmediyorsunuz. Eğer 6. Günde belli olsaydı doktorlar bize 10. Günde gelip kan verin demezlerdi bu süreçte bence kafanızı dağıtacak şeyler yapın dua edin bol bol Allah’a tevekkül edin evet süreç zor ama bu şekilde daha da zorlaştırıyoruz