• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün süren yumurtlama

Canım nasip her şey skma canını. Ben 4 ay ovulasyon kullandım hepte değerlendirdim ama tık yoktu devam etmedim ovulasyona simdi 10.aya girdim ve yeniden aldım yumurtlama göreyim diye bide macun getirtmistim onunla birlikte mecbur almam gerekiyordu. Ne yaparsak yapalım rabbim vereceği zamanı biliyir vakti var demekki öyle düşünelim hayırlısıyla olacaktır.🤲🏻❤️
İnşAllah canım bende takviye kullandım bu ay acaba yumurtlama gününden önceki günleride mi değerlendirmek lazımdı bilemiyorum 1 yıldır ilk düşük yaptım olmuyor😞😞

İnşAllah canım bende takviye kullandım bu ay acaba yumurtlama gününden önceki günleride mi değerlendirmek lazımdı bilemiyorum 1 yıldır ilk düşük yaptım olmuyor😞😞
Dusukte olsa bir gebelik gerçekleşmiş ama canım olumsuz düşünme.. bazıları yabancı sitelerde yumurtlamadan önceki günü de değerlendirin diyolar ama herkes başka konuşuyor ben takilmiyorum o durumlara. Allah verirse tek ilişkiyle gebelik tutuyor

Dusukte olsa bir gebelik gerçekleşmiş ama canım olumsuz düşünme.. bazıları yabancı sitelerde yumurtlamadan önceki günü de değerlendirin diyolar ama herkes başka konuşuyor ben takilmiyorum o durumlara. Allah verirse tek ilişkiyle gebelik tutuyor
Tabiki orası öyle Allah ne zaman derse olur insan yinede üzülüyor ister istemez

Back
X