• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün süren yumurtlama

Benimde iki gün sonra çatladı. Hepsini degerlendirdik beklemedeyim.. bide bu teste pek guvenmiyorum nedense. Ben dahanonce bir gebenin günlüğünden alıp kullanmıştım 4 ay kullandım hiç iki günde catladigini görmedim ama bu marka iki günde catladigini gösteriyor.. yinede değerlendirdim işte kısmet
Bugün önce pembe lekelenme oldu az az adet gibi oluyorum acaba yerleşme olabilir mi 5 inde çatladı 18 inde adet olacaktım

Çok az oluyor ve pek ağrıda yok adet olsam çok ağırırdı sabah vardı ama şuan yok ağrısı
Hic gebelik testi yaptın mı? Yerleşme kanaması varken gebelik testi yapilmaz biraz gecmesi gerekiyor sanırım ama acaba ovulasyon ile mi baksan sabah.. ilk idrsrla değilde sonrasinda iki üç saat sonra mi denesen bir

Hic gebelik testi yaptın mı? Yerleşme kanaması varken gebelik testi yapilmaz biraz gecmesi gerekiyor sanırım ama acaba ovulasyon ile mi baksan sabah.. ilk idrsrla değilde sonrasinda iki üç saat sonra mi denesen bir
5 6 gün önce yapmıştım negatif ama o zaman çok erkendi yumurtlamadan 1 hafta sonra falandı

Back
X