- 14 Ağustos 2024
- 241
- 36
- 13
- 24
- Konu Sahibi ipek prenses
-
Benimde bugün adet olacakmış gibi kasıklarım çok ağrıyor inşAllah olmamBenımde 10 ylu 11 bırı baglayan gece yumurtlama gordum ertesı gunu 4 te yaptım sılıkleşmeye başladı 12 sınde tam sılıktı bat 26 sı beklıyorum
Bugün önce pembe lekelenme oldu az az adet gibi oluyorum acaba yerleşme olabilir mi 5 inde çatladı 18 inde adet olacaktımBenimde iki gün sonra çatladı. Hepsini degerlendirdik beklemedeyim.. bide bu teste pek guvenmiyorum nedense. Ben dahanonce bir gebenin günlüğünden alıp kullanmıştım 4 ay kullandım hiç iki günde catladigini görmedim ama bu marka iki günde catladigini gösteriyor.. yinede değerlendirdim işte kısmet
Oladabilir gözlemle bakalım devamı gelecek mi kanamanin. Gelmezse kan verirsin direktBugün önce pembe lekelenme oldu az az adet gibi oluyorum acaba yerleşme olabilir mi 5 inde çatladı 18 inde adet olacaktım
Çok az oluyor ve pek ağrıda yok adet olsam çok ağırırdı sabah vardı ama şuan yok ağrısıOladabilir gözlemle bakalım devamı gelecek mi kanamanin. Gelmezse kan verirsin direkt
İnşAllah yerleşmedirÇok az oluyor ve pek ağrıda yok adet olsam çok ağırırdı sabah vardı ama şuan yok ağrısı
Hic gebelik testi yaptın mı? Yerleşme kanaması varken gebelik testi yapilmaz biraz gecmesi gerekiyor sanırım ama acaba ovulasyon ile mi baksan sabah.. ilk idrsrla değilde sonrasinda iki üç saat sonra mi denesen birÇok az oluyor ve pek ağrıda yok adet olsam çok ağırırdı sabah vardı ama şuan yok ağrısı
Ovulasyonda ne çıkması lazım acaba hamileysem çiftmiHic gebelik testi yaptın mı? Yerleşme kanaması varken gebelik testi yapilmaz biraz gecmesi gerekiyor sanırım ama acaba ovulasyon ile mi baksan sabah.. ilk idrsrla değilde sonrasinda iki üç saat sonra mi denesen bir
5 6 gün önce yapmıştım negatif ama o zaman çok erkendi yumurtlamadan 1 hafta sonra falandıHic gebelik testi yaptın mı? Yerleşme kanaması varken gebelik testi yapilmaz biraz gecmesi gerekiyor sanırım ama acaba ovulasyon ile mi baksan sabah.. ilk idrsrla değilde sonrasinda iki üç saat sonra mi denesen bir
Evet canim pik olacak yumurtlama gibi iki çizgi de aşırı koyu olacakOvulasyonda ne çıkması lazım acaba hamileysem çiftmi
Tamam canım yarın denerim burayada atarım şuan leke şeklinde oluyor anlamadım amaEvet canim pik olacak yumurtlama gibi iki çizgi de aşırı koyu olacak
Evet erkenden yapmışsın.. sen bence yarın ovulasyon yap ua da kan ver erkenden5 6 gün önce yapmıştım negatif ama o zaman çok erkendi yumurtlamadan 1 hafta sonra falandı
Güzel haberlerini bekliyorumTamam canım yarın denerim burayada atarım şuan leke şeklinde oluyor anlamadım ama
Eğer adete dönmez bu şekilde devam ederse vericem kanEvet erkenden yapmışsın.. sen bence yarın ovulasyon yap ua da kan ver erkenden
İnşAllah çok istiyorum hayırlısıylaGüzel haberlerini bekliyorum
Eğer adete dönmez bu şekilde devam ederse vericem kan
İnşallah Sabah o da belli ederİnşAllah çok istiyorum hayırlısıyla
İnşAllah. Canımİnşallah Sabah o da belli eder
Malesef adet oldum çok yoğun şekildeİnşallah Sabah o da belli eder
Yaa sağlık olsun diğer aya olacak inşallahMalesef adet oldum çok yoğun şekilde
İnşAllah ama çok umutluydum hepsini değerlensirmiştikYaa sağlık olsun diğer aya olacak inşallah
Canım nasip her şey skma canını. Ben 4 ay ovulasyon kullandım hepte değerlendirdim ama tık yoktu devam etmedim ovulasyona simdi 10.aya girdim ve yeniden aldım yumurtlama göreyim diye bide macun getirtmistim onunla birlikte mecbur almam gerekiyordu. Ne yaparsak yapalım rabbim vereceği zamanı biliyir vakti var demekki öyle düşünelim hayırlısıyla olacaktır.İnşAllah ama çok umutluydum hepsini değerlensirmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?