3 gün süren yumurtlama

Bugün önce pembe lekelenme oldu az az adet gibi oluyorum acaba yerleşme olabilir mi 5 inde çatladı 18 inde adet olacaktım

Çok az oluyor ve pek ağrıda yok adet olsam çok ağırırdı sabah vardı ama şuan yok ağrısı
Hic gebelik testi yaptın mı? Yerleşme kanaması varken gebelik testi yapilmaz biraz gecmesi gerekiyor sanırım ama acaba ovulasyon ile mi baksan sabah.. ilk idrsrla değilde sonrasinda iki üç saat sonra mi denesen bir

Hic gebelik testi yaptın mı? Yerleşme kanaması varken gebelik testi yapilmaz biraz gecmesi gerekiyor sanırım ama acaba ovulasyon ile mi baksan sabah.. ilk idrsrla değilde sonrasinda iki üç saat sonra mi denesen bir
Ovulasyonda ne çıkması lazım acaba hamileysem çiftmi

5 6 gün önce yapmıştım negatif ama o zaman çok erkendi yumurtlamadan 1 hafta sonra falandı

İnşAllah ama çok umutluydum hepsini değerlensirmiştik
Canım nasip her şey skma canını. Ben 4 ay ovulasyon kullandım hepte değerlendirdim ama tık yoktu devam etmedim ovulasyona simdi 10.aya girdim ve yeniden aldım yumurtlama göreyim diye bide macun getirtmistim onunla birlikte mecbur almam gerekiyordu. Ne yaparsak yapalım rabbim vereceği zamanı biliyir vakti var demekki öyle düşünelim hayırlısıyla olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…