Sünnet 3 gün sonra sünnet oluyor oğlum

ozlemBLK

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
2.111
119
323
Arkadaşlarr bugun oğlumu dr götürdüm pipsindeki darlık yuzunden çişini ıkınarak ve damla damla yapıyor :2:
hemen bi ürologla görüşmemizi istedi dr
yarın hastaneye gidip görüşücem sunnetı ıkı doktor yapıyor bırı ürolog diğeri cocuk cerrahı
oğlum yarın tam 2 yasında olacak
sizce hangisini tercih etmeliyim ??

Ben de bebeğimi 3 aylıkken sünnet yaptırmak zorunda kalmıştım.Kesinlikle çocuk cerrahı.Ben çok rahat ettim.Sanırım farkı bu.İlaç yok gece ağlama inleme yok.

bende oglumu 3 aylıkken kendı ıstegımızle sunnet ettırdık saglıklısı bu dıye duşunduk bız cocouk cerrahızı tercıh ettık cokda guzeldı 4 gunde ıyıleştı

bizde şubat ayı içerisinde yaptırmayı düşünüyoruz. tercihimiz çocuk cerrahı. tez zamanda iyileşir inş. oğlun canım:)

hepinize cokk tesekkur ederımm
oğluşum sunnet oldu....
üroloğa yaptırdık çunku 1 yaşından önce sunnetı cocuk cerrahının yapması daha iyii,1 yaşından sonra ise üroloğun yapmasının daha mantıklı oldugu kanısına vardım...
hıccc bı sorunumuz olmadı
sargı vs hiç bişeyi olmadı sunnetını oldu 3 saat hastanede takıbe alındı sonra cıktık normal hayatımıza hemencecik döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…