Varsa çıkar çünkü döllenmeden 10 gün sonra kanda ve daha sonra idrarda değer artmaya başlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa çıkar çünkü döllenmeden 10 gün sonra kanda ve daha sonra idrarda değer artmaya başlıyor
Canım markası predictor early miFotoda hiç belli değil
Eğer o ise kendi çizgisi var onunla karıştırma içini aç bak bı istersenFotoda hiç belli değil
Canım markası predictor early mi
İçini açıp baktın mı kendi çizgisi değildir inşallah meleğin seninledir
İnşallah vardır canım durumunu bildirir misin burdan :)Yaptım ama gözle görülemeyecek kadar silik ısık tutunca farkettim. Fotoda falan belli olmuyor yani
Bıkac gün önceden başlamış olabilir adet belirtileri ..bence çarşambayı bekleyinAdetime 3 gün var . Gebelik testi yapsam çıkar mı . Bel agrım bacaklarımda ve kasıklarımda cok agrım var. Normalde bi iki önceden böyle olurdum. Bu ağrılardan hemen sonra adet görürdüm. 5 6 gün önceden bu kadar şiddetli yaşamazdım. Evde testte yok ptesi yapsam cıkar mı. Adet günüm çarşamba
İnşallah vardır canım durumunu bildirir misin burdan :)
Üstüne görme yeeleşme kanaması olmasın ?Malesef kanamam oldu 2 gün erken oldum hem de
Nasıl anlıcam olup olmadığını pembesi geldi ama yerleşme gibi cok az gelmedi. Yani duydugum kadarıyla yerleşmede leke gibi geliyormus daha cok. Evet cok gelmedi ama leke gibi de değildi . Ama pembe gibiydiÜstüne görme yeeleşme kanaması olmasın ?
Adet gibi görenlerin dahi olduğunu biliyorum şahit oldum bu konuya da çevremden umarım hamilesinizdir bir test yaptırın istersenizNasıl anlıcam olup olmadığını pembesi geldi ama yerleşme gibi cok az gelmedi. Yani duydugum kadarıyla yerleşmede leke gibi geliyormus daha cok. Evet cok gelmedi ama leke gibi de değildi . Ama pembe gibiydi
Merhaba test yaptınız mı durum nedir şu an bende de aynı durum söz konusu beklemedeyim perşembe günü bekliyorum inslalah olmazBende oruç tutuyorum. Test yaptım sabah ama fotoda görünmeyecek kadar asırı silik bir çizgi gördüm. Ne kadar dogru gördüm bilemiyorum. Tam net değil. Isık tutunca cok az görünüyor bilmiyorum. Kan veririm belki
CikarrAdetime 3 gün var . Gebelik testi yapsam çıkar mı . Bel agrım bacaklarımda ve kasıklarımda cok agrım var. Normalde bi iki önceden böyle olurdum. Bu ağrılardan hemen sonra adet görürdüm. 5 6 gün önceden bu kadar şiddetli yaşamazdım. Evde testte yok ptesi yapsam cıkar mı. Adet günüm çarşamba
Adet döngün kaçAdetime 3 gün var . Gebelik testi yapsam çıkar mı . Bel agrım bacaklarımda ve kasıklarımda cok agrım var. Normalde bi iki önceden böyle olurdum. Bu ağrılardan hemen sonra adet görürdüm. 5 6 gün önceden bu kadar şiddetli yaşamazdım. Evde testte yok ptesi yapsam cıkar mı. Adet günüm çarşamba
Canım benim sadece bel ağrım var başka bi ağrım yok vücutta sende mi böyleydinCanım bende senin gibi öğrendim şiddetli bel ağrım oldu ama adet olmayı bekliyordum tüm ağırlarım başlamıştı ha geldi ha gelecek derken 2 gün önce erken gebelikte gördüm pozitifi bu his bir süre geçmiyor ben öğrendikten sonra 3-4 gün daha kanamam oldu olacak gibi hissettim doktorum ya gebelik sağlıksız vücut atmak istiyor ondan oluyor ya da tam tersi gebelik sağlıklı rahmini genişletmeye çalışıyor o yüzden oluyor dedi çok şükür geçti ama bakalım inşallah sende hamişsindir![]()
bende negatif çıktı 1gün kala pozitif olduAdetime 3 gün var . Gebelik testi yapsam çıkar mı . Bel agrım bacaklarımda ve kasıklarımda cok agrım var. Normalde bi iki önceden böyle olurdum. Bu ağrılardan hemen sonra adet görürdüm. 5 6 gün önceden bu kadar şiddetli yaşamazdım. Evde testte yok ptesi yapsam cıkar mı. Adet günüm çarşamba
Bende 1 güne mahsus aşırı bel ağrım oldu 4-5 günde bacaklarım ağrıdıCanım benim sadece bel ağrım var başka bi ağrım yok vücutta sende mi böyleydin
Benim gibi 11. Günlerinizde nasıldınızBende 1 güne mahsus aşırı bel ağrım oldu 4-5 günde bacaklarım ağrıdı