• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün önce gebelik testi yapılır mı . Çok fazla adet belirtim var

Eklentiler

• 03345DB7-2746-41A6-A9E3-1DB578758369.webp
    03345DB7-2746-41A6-A9E3-1DB578758369.webp
    13 KB · Görüntüleme: 230
Canım ben koyulaştırmaya çalıştım ama pek çıkmadı sanki

Eklentiler

• 242D5F97-C75F-4188-A7EB-7A30D511B39F.webp
    242D5F97-C75F-4188-A7EB-7A30D511B39F.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 221
Adetime 3 gün var . Gebelik testi yapsam çıkar mı . Bel agrım bacaklarımda ve kasıklarımda cok agrım var. Normalde bi iki önceden böyle olurdum. Bu ağrılardan hemen sonra adet görürdüm. 5 6 gün önceden bu kadar şiddetli yaşamazdım. Evde testte yok ptesi yapsam cıkar mı. Adet günüm çarşamba
Bıkac gün önceden başlamış olabilir adet belirtileri ..bence çarşambayı bekleyin

Nasıl anlıcam olup olmadığını pembesi geldi ama yerleşme gibi cok az gelmedi. Yani duydugum kadarıyla yerleşmede leke gibi geliyormus daha cok. Evet cok gelmedi ama leke gibi de değildi . Ama pembe gibiydi
Adet gibi görenlerin dahi olduğunu biliyorum şahit oldum bu konuya da çevremden umarım hamilesinizdir bir test yaptırın isterseniz

Bende oruç tutuyorum. Test yaptım sabah ama fotoda görünmeyecek kadar asırı silik bir çizgi gördüm. Ne kadar dogru gördüm bilemiyorum. Tam net değil. Isık tutunca cok az görünüyor bilmiyorum. Kan veririm belki
Merhaba test yaptınız mı durum nedir şu an bende de aynı durum söz konusu beklemedeyim perşembe günü bekliyorum inslalah olmaz

Adetime 3 gün var . Gebelik testi yapsam çıkar mı . Bel agrım bacaklarımda ve kasıklarımda cok agrım var. Normalde bi iki önceden böyle olurdum. Bu ağrılardan hemen sonra adet görürdüm. 5 6 gün önceden bu kadar şiddetli yaşamazdım. Evde testte yok ptesi yapsam cıkar mı. Adet günüm çarşamba
Cikarr

Adet döngün kaç

Canım bende senin gibi öğrendim şiddetli bel ağrım oldu ama adet olmayı bekliyordum tüm ağırlarım başlamıştı ha geldi ha gelecek derken 2 gün önce erken gebelikte gördüm pozitifi bu his bir süre geçmiyor ben öğrendikten sonra 3-4 gün daha kanamam oldu olacak gibi hissettim doktorum ya gebelik sağlıksız vücut atmak istiyor ondan oluyor ya da tam tersi gebelik sağlıklı rahmini genişletmeye çalışıyor o yüzden oluyor dedi çok şükür geçti ama bakalım inşallah sende hamişsindir 😘😘
Canım benim sadece bel ağrım var başka bi ağrım yok vücutta sende mi böyleydin

bende negatif çıktı 1gün kala pozitif oldu

Canım benim sadece bel ağrım var başka bi ağrım yok vücutta sende mi böyleydin
Bende 1 güne mahsus aşırı bel ağrım oldu 4-5 günde bacaklarım ağrıdı

Back
X