3. Gün mü Yoksa 5. Gün Embriyosuyla mı Hamile Kaldınız ?

3. GÜN MÜ YOKSA 5. GÜN EMBRİYOSUYLA MI HAMİLE KALDINIZ ?

• 3. GÜN

OY: 25 36,2%
  • 5. GÜN

OY: 44 63,8%

• Ankete Katılan
    69

Szr_

Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
2.571
7.216
42
Kızlar oylar mısınız lütfen ❤❤✋

Arkadaşlar tabi ki nasip işi bu bizler elimizden geleni yapıyoruz , emek veriyoruz ama herkesin bedenine göre değişen bir durum anladığım kadarıyla. Cevaplarsanız en azından sonuçları görmüş oluruz. Teşekkürler herkese....

Son düzenleme:
Bakalım bende merak ettim çoğunluk neymiş.. 3.gun hiç denemediğim için.

Zaten merak ettiğim için açtım. Sonuçta Allah yeter ki nasip etsin her türlü olur tabiki.

• Beğen
Reactions: H M
6.gün embriyosu tutmadı , şimdi yaklaşık 1 hafta sonra 3.gün embriyosuyla transfer olacağım .Umudum yok ama bekleyip göreceğiz 🤲
Hiç umudum yok demeyin bende çok okuyorum sağdan soldan hiç belli olmuyor bu işler. İnşallah güzel haberler verirsiniz....

Demin kahveni ve manzaranı gördüm şuan tam öyle bir yerde olmak isterdim. Haftanın yorgunluğunu atardım telefonumu kapatırdım ohh misss :)

Demin kahveni ve manzaranı gördüm şuan tam öyle bir yerde olmak isterdim. Haftanın yorgunluğunu atardım telefonumu kapatırdım ohh misss :)
Bende attım geldim ya 🙈 ben burda bolbol görüyorum şükür ❤️bana iyi geliyor herşeyi bikac aya kar manzarası gelir🥰

Sonuçları burdan yazıcam.

Kizlar reglimi bekliyorum tup bebege baslicaz cok bilgim yok bu 3.gun 5 gun embriyosu nedir banada anlatirmisiniz

X