• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün emriyosu testi kaçınçı günde kanda pozitif aldınız

Bende 11. Gün verdim 204 ile öğrendim yarın 13. Gün oluyo tekrar vercm

Merhabalar 17 ocak 5. Gün embriyo transfer oldu. Bugün test yaptım fotoğraf taki gibi silik çıktı. testin skt 06.01.2025miş. Acaba doğru mu ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
1000059090.jpg

Eklentiler

• 1000059089.jpg
    1000059089.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 10
Inşallah kkucagimiza almayı nasip eder umudunuzu kaybetmeyin allaha bırakın 3.gun embriyosu ve arda kalan dondurulmuş embriyom yoktu.sizlere umut olsun diye yazdim
Çok sağolun benimde 3.gün çift embriyo transfer edildi bugün 8.günüm iki gündür adet ağrısı yaşıyorum o yüzden umudum kalmadı kendimi negatife hazrladim çünkü diğer aylardan hiç farkı yok adet ağrılarımn çok üzgünüm 🥺

Çok sağolun benimde 3.gün çift embriyo transfer edildi bugün 8.günüm iki gündür adet ağrısı yaşıyorum o yüzden umudum kalmadı kendimi negatife hazrladim çünkü diğer aylardan hiç farkı yok adet ağrılarımn çok üzgünüm 🥺
adet ağrısı gibi belirtiler oluyormuş kendinizi üzmeyin bnce

adet ağrısı gibi belirtiler oluyormuş kendinizi üzmeyin bnce
Bilmiyorum çok araştırdım ama herkesin gelip geçici adet ağrıları olmuş benim geçmedi ilk başladığında çok siddetliydi şimdi hafifledi ama bacak ağrım hiç geçmiyor diğer adetlerim gibi bilemedim bu durum çok modumu düşürdü test yapmaya bile korkuyorum

Bilmiyorum çok araştırdım ama herkesin gelip geçici adet ağrıları olmuş benim geçmedi ilk başladığında çok siddetliydi şimdi hafifledi ama bacak ağrım hiç geçmiyor diğer adetlerim gibi bilemedim bu durum çok modumu düşürdü test yapmaya bile korkuyorum
Benim de cuma kan günüm.benim de ilk günden beri adet ağrısı gibi kasik ağrım var.baska belirtileriniz yok mu .ben yarın kan verecem.

Inan benimde umudum yoktu hatta test günümde bile kan vermeye gitmeye cesaretim yoktu 9.gun doktorun yanına gittim bende hiç belirti yok hocam demiştim. Olur ole herkeste belirti olmaz dedi. Bende bazılarında kasik ağrısı gibi adet sancısı olduğu duymuştum bende yok diye üzülmüştüm. Beklemek çok zor biliyorum ama test yapip moralini bozma bence çünkü kanda bile bazen geç çıkıyor

Benim de cuma kan günüm.benim de ilk günden beri adet ağrısı gibi kasik ağrım var.baska belirtileriniz yok mu .ben yarın kan verecem
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız bende cuma direk kan verecem başta ilk günler hafif kasık ağrısı oluyodu sonrada adet günümde bayağı ağrım oldu şimdi biraz daha hafifledi başka belirtimde yok öyle göğüs hassasiyeti felan hiç olmadı

Inan benimde umudum yoktu hatta test günümde bile kan vermeye gitmeye cesaretim yoktu 9.gun doktorun yanına gittim bende hiç belirti yok hocam demiştim. Olur ole herkeste belirti olmaz dedi. Bende bazılarında kasik ağrısı gibi adet sancısı olduğu duymuştum bende yok diye üzülmüştüm. Beklemek çok zor biliyorum ama test yapip moralini bozma bence çünkü kanda bile bazen geç çıkıyor
Test yapmayacm direk kanda öğrenecem inşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız bilmiyorum çok korku var içimde başta daha pozitifdim ama şimdi çok umutsuzum belki hep olumsuz sonuç aldığım içindir bilemiyorum

Back