Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ferah tutmaya çalışıyorum ama kadınız biz her şeyi kılcallarına kadar ayırıyoruz ya olmuyor bi şekild eArkadaşım hayırlı olsun embriyoların sağlıkla tutunsun içini ferah tut üç beş kalite fark etmiyor nasip meselesi![]()
Hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün nasıl sürecin kaçıncı gün embriyosu seninkiMerhaba ben de bugün transfer oldum
Dondurulup çözdürülünce kalitesi de etkileniyor tabi rabbim sizi de yormasın okuduğum kadarıyla kalite çok da önemli değil sağlıklı olduktan rahim de iyiyse tutan embriyo yine tutuyor yaniAmin canım hepimiz görelim inşaallah 5.gün ama kalite 2bc .2 kez dondu ve çözüldü genetik bakılması için
Benimde transfer günü dahil bugün 7. Günüm çift embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosuKızlar mart Nisan ayında transfer olanlar varsa gelin burda takipleşim. Benim yarın transfer günü dahil 9. Günüm iki tane gönderildi çok korkuyorum 3. Gün pozitif olan kızçeler gelin umut olun(
Zaman geçmiyor ya sabırsızlıkla bekliyorum hiç test yaptınız mıBenimde transfer günü dahil bugün 7. Günüm çift embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu
Yaaa darısı bizim başımıza inşallaaaahhhhh. Umut oldunuz teşekkür ederizz3. Gün embrıyosu pozitif sonuç aldık elhamdülillah
İnşallah pozitifi görürüz. Kaliteleri nasıldı iyi miydi. Rabbim bize herkese isteyen herkese nasip etsin bençok korkuyorum belirtim yok diye bence siz test yapsanız çıkar 5. Gün daha erken tutunuyorBenimde transfer günü dahil bugün 7. Günüm çift embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu
Yapmadım negatif görürsem moralim çok bozulur çünkü yanıltma ihtimalleri olduğu için yapmıyorum sen yaptın mı?Zaman geçmiyor ya sabırsızlıkla bekliyorum hiç test yaptınız mı
Korkuyorum yapmayaİnşallah pozitifi görürüz. Kaliteleri nasıldı iyi miydi. Rabbim bize herkese isteyen herkese nasip etsin bençok korkuyorum belirtim yok diye bence siz test yapsanız çıkar 5. Gün daha erken tutunuyor
Yok canım ben daha bugün transfer oldum .inşaAllah pozitif olur hepimizinYapmadım negatif görürsem moralim çok bozulur çünkü yanıltma ihtimalleri olduğu için yapmıyorum sen yaptın mı?
İnşallah hepimizin ki pozitif olur bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunYok canım ben daha bugün transfer oldum .inşaAllah pozitif olur hepimizin
Ben de korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim 20 aydır idrar testi yaptım hep negatif sanki yapsam bu da negatif çıkacakmış gibi hissediyorum. O yüzden idrar testi yapmayacağım doktorumun bana söylediği günde kan testimi vericem o da Salı günü maalesefKorkuyorum yapmaya
Bende pazartesi gününü bekliyorum umarım bebişlerimiz bizimledirBen de korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim 20 aydır idrar testi yaptım hep negatif sanki yapsam bu da negatif çıkacakmış gibi hissediyorum. O yüzden idrar testi yapmayacağım doktorumun bana söylediği günde kan testimi vericem o da Salı günü maalesef