3. Gün embriyosu

parrlam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
95
18
3
28
Kızlar mart Nisan ayında transfer olanlar varsa gelin burda takipleşim. Benim yarın transfer günü dahil 9. Günüm iki tane gönderildi çok korkuyorum 3. Gün pozitif olan kızçeler gelin umut olun :((

Arkadaşım hayırlı olsun embriyoların sağlıkla tutunsun içini ferah tut üç beş kalite fark etmiyor nasip meselesi 🥰

Arkadaşım hayırlı olsun embriyoların sağlıkla tutunsun içini ferah tut üç beş kalite fark etmiyor nasip meselesi 🥰
İnşallah canım ferah tutmaya çalışıyorum ama kadınız biz her şeyi kılcallarına kadar ayırıyoruz ya olmuyor bi şekild e

Amin canım hepimiz görelim inşaallah 5.gün ama kalite 2bc .2 kez dondu ve çözüldü genetik bakılması için

Amin canım hepimiz görelim inşaallah 5.gün ama kalite 2bc .2 kez dondu ve çözüldü genetik bakılması için
Dondurulup çözdürülünce kalitesi de etkileniyor tabi rabbim sizi de yormasın okuduğum kadarıyla kalite çok da önemli değil sağlıklı olduktan rahim de iyiyse tutan embriyo yine tutuyor yani

Kızlar mart Nisan ayında transfer olanlar varsa gelin burda takipleşim. Benim yarın transfer günü dahil 9. Günüm iki tane gönderildi çok korkuyorum 3. Gün pozitif olan kızçeler gelin umut olun :((
Benimde transfer günü dahil bugün 7. Günüm çift embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu

Benimde transfer günü dahil bugün 7. Günüm çift embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu
İnşallah pozitifi görürüz. Kaliteleri nasıldı iyi miydi. Rabbim bize herkese isteyen herkese nasip etsin bençok korkuyorum belirtim yok diye bence siz test yapsanız çıkar 5. Gün daha erken tutunuyor

Korkuyorum yapmaya
Ben de korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim 20 aydır idrar testi yaptım hep negatif sanki yapsam bu da negatif çıkacakmış gibi hissediyorum. O yüzden idrar testi yapmayacağım doktorumun bana söylediği günde kan testimi vericem o da Salı günü maalesef

Kızlar 3. Gün embriyosu olanlar en erken ne aman gebelik testi yaptınız acaba

Ben de korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim 20 aydır idrar testi yaptım hep negatif sanki yapsam bu da negatif çıkacakmış gibi hissediyorum. O yüzden idrar testi yapmayacağım doktorumun bana söylediği günde kan testimi vericem o da Salı günü maalesef
Bende pazartesi gününü bekliyorum umarım bebişlerimiz bizimledir

Back
X