- Konu Sahibi elispera_24
Yaa bende idrar testi yapacaktım ama şuan vazgeçtimBen 6. Gün idrar testi yapmak gibi bir cahillik ettim negatif çıktı 12.gün kan testinde pozitifi gördüm Rabbime şükürler olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bende idrar testi yapacaktım ama şuan vazgeçtimBen 6. Gün idrar testi yapmak gibi bir cahillik ettim negatif çıktı 12.gün kan testinde pozitifi gördüm Rabbime şükürler olsun
Vardı hala var kasıklarıma ara ara giren kramplarım. Göğüs büyümesi bunlar en belirginlwriydi. Ama ilaçlardan mı gebeliktan mi bilmiyorum çok belirti aramayın diyorlar.sizin kaçıncı gün var mı belirtiYaa bende idrar testi yapacaktım ama şuan vazgeçtimsağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğiniz belirtileriniz var mıydı
Benim de 3. Gün embriyosu 10 hücreli şuan 6. Günüm sadece ilk günden beri kasık ağrım ve göğüslerim çok ağrıyor ama malesef bunlar belirti değil ilaçlardan bence pek umudum yok ama inşallah tutarVardı hala var kasıklarıma ara ara giren kramplarım. Göğüs büyümesi bunlar en belirginlwriydi. Ama ilaçlardan mı gebeliktan mi bilmiyorum çok belirti aramayın diyorlar.sizin kaçıncı gün var mı belirti
Niye umudun yok ki umudumuz Allaha emanetBenim de 3. Gün embriyosu 10 hücreli şuan 6. Günüm sadece ilk günden beri kasık ağrım ve göğüslerim çok ağrıyor ama malesef bunlar belirti değil ilaçlardan bence pek umudum yok ama inşallah tutar
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınNiye umudun yok ki umudumuz Allaha emanetinşallah gebesindir
![]()
Aminnnnnİnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Embriyon kaliteli 10 hücreli hemde niye umudun yokki çok güzel bence benimde 3.gün embriyosu 2 tane konuldu 3.günüm bugün 9 ile 10 hücreli her zaman umudum varBenim de 3. Gün embriyosu 10 hücreli şuan 6. Günüm sadece ilk günden beri kasık ağrım ve göğüslerim çok ağrıyor ama malesef bunlar belirti değil ilaçlardan bence pek umudum yok ama inşallah tutar
Hıc belirtim olmadı sonuç pozitif oldu .3. Gün embriyosu transferi olup belirti ve pozitif olan var mı?
Transferden sonra sadece 15 dk bekleyebildim sonra lavoboya gittim devlette oldum zaten olur olmaz da kaldırdılar ayağa o yüzden biraz umudum azaldı ya ve burda 10 hücreli 2 kalite diyorlar yazanlar var doktorum öyle birsey demedi ama sizin doktorunuz birsey dedi miEmbriyon kaliteli 10 hücreli hemde niye umudun yokki çok güzel bence benimde 3.gün embriyosu 2 tane konuldu 3.günüm bugün 9 ile 10 hücreli her zaman umudum var![]()
Olurmu 8 hücreli bile iyi kalitede kim 10 hücreli orta kalite demiş saçmalamışlar 9 üzeri iyi kalitede oluyor hatta benim ilk transferim 8 hücreli iyi kalitede dediler kızım oldu oda 3.gğn embriyosu idiTransferden sonra sadece 15 dk bekleyebildim sonra lavoboya gittim devlette oldum zaten olur olmaz da kaldırdılar ayağa o yüzden biraz umudum azaldı ya ve burda 10 hücreli 2 kalite diyorlar yazanlar var doktorum öyle birsey demedi ama sizin doktorunuz birsey dedi mi
Merhaba daha sonra test yaptırdınız mı? Sonuçlarının nasıl artışlar?Evet bugün 83 çıktı![]()
Aa çok sevindim şuan umarım beni yanıltır bebeğim benimle olur çok teşekkür ederim pozitifleri görelim inşallah hep beraberOlurmu 8 hücreli bile iyi kalitede kim 10 hücreli orta kalite demiş saçmalamışlar 9 üzeri iyi kalitede oluyor hatta benim ilk transferim 8 hücreli iyi kalitede dediler kızım oldu oda 3.gğn embriyosu idi