• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu neden dondurulur?

pcoslupapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
42
9
1
30
arkadaşlar embriyolarımda bugün 3.gün 8 hücreli bir embriyom dondurulmuş neden 3.gün dondurma işlemi yapıldı acaba diğerleri 5. Güne gitmeyecek gibi onu mu anladılar çok tedirgin oldum ben bu konuada

Eğer az sayıda yumurta toplandıysa, o zaman 5. Güne gitmeme ihtimalini göze almıyorlar bazen. Riske atmamak için 3. Günde donduruluyor. Bu yüzden olmuş olabilir belkş

Eğer az sayıda yumurta toplandıysa, o zaman 5. Güne gitmeme ihtimalini göze almıyorlar bazen. Riske atmamak için 3. Günde donduruluyor. Bu yüzden olmuş olabilir belkş
Birkaç embriyom daha var acaba onlar 5 .güne gitmiyor onu fark ettiler o yüzden mi 3.gün bir tane bari olsun diye dondurdular çok tedirgin oldum sadece 1 tane 3.gün olacak diye

Gün gün bilgi vermiyorlar mı gelişimleri ile ilgili? Bi arayın isterseniz içiniz rahatlasın

İlerlemeyeceğini düşünüp 3. Gün olarak şans denemek istiyorlar. Bu kaçıncı tedavin

Veriyorlar ama net bilgi vermedi 8 hücreli oldu onu doldurduk 3.gün dediler diğerleri dedim onları bekliyoruz dediler beni korku saldı
Korkmayın benim de aynı 4 tane takip ediliyordu, birini riske atmamak için 3. Gün aa kalite dondurdular. Diğerleri de 5. Güne gitti. Birini transfer ettiler tuttu şu an 37. Haftadayız 🧿 diğerleri de donduruldu. Bir sorun olma ihtimaline karşın 3. Gün dondurulması iyi. Daha önce öyle beklenirken büyün embriyoların gelişimi durmuştu çünkü.

Korkmayın benim de aynı 4 tane takip ediliyordu, birini riske atmamak için 3. Gün aa kalite dondurdular. Diğerleri de 5. Güne gitti. Birini transfer ettiler tuttu şu an 37. Haftadayız 🧿 diğerleri de donduruldu. Bir sorun olma ihtimaline karşın 3. Gün dondurulması iyi. Daha önce öyle beklenirken büyün embriyoların gelişimi durmuştu çünkü.
Yaaa maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah içim rahatladı biraz beklemek insanı çok yoruyor 💐

Yaaa maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah içim rahatladı biraz beklemek insanı çok yoruyor 💐
O kadar iyi anlıyorum ki. Ama hamile kaldıktan sonraki süreç inan beni daha çok yordu. Hep diken üstünde geçti. Olduktan sonra kaybetme korkusu insanı delirtiyor:) ama her anı çok güzel. Allahım gönlüne göre versin 🙏

Back