Selamlar yakın zamanda transferim olucak 5 tane dondurulmuş 3.gun embriyolarım var transferden 2 gün önce çözündürüp 5.gune gidenleri transfer yapacaklarmış çok korkuyorum kizlar ya hiç biri 5. Güne gitmezse hiç embriyom kalmazsa diye.sizlerde yasadinizmi böyle bi durum
Slm cnm transferim olalı 15 gün oldu embriyolarımı çözündüler 2 tanesi 5. Güne gitti diğerlerinin gelişimi durdu öldüler Allah'a şükür sonucum pozitif hamileyim cnm darısı sana inş
Seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim kaç tane embriyo konuldu cnm ve belirtilerin varmı tabi herkes belirti yaşamıyor mesela ben fazla bi belirti yaşamadım kasıklarda batma göğüslerde hassasiyetlik böyle şeyler hissediyomusun
Yol cnm dayanamadım 7.gün yaptım o gün çıktı ikinci çizgi belirtilerin güzel cnm inş tutmuştur bebişlerin.günde 2 dilim ananas ye çiğ badem çiğ kabak çekirdeği ye manda yoğurduna semiz otu doğra ye bide içebiliyosan paça çorbası iç
Ama erken gebelik testinden yaptım diğerlerinde hemen çıkmıyor ve eğer test yaparsan bazen hayalet çizgi çıkıyor şakın çıkmadı diye üzülme testini iyice incele o çizgiyi gölge gibi göreceksin cnm çok dikkatli bakman gerekiyor
ben de yapıcam ama ctesi ye kadar bekliyim en azından. ananas ve kabak çekirdiği yiyorum. havuç suyu içiyorum. paça çok severim bu akşam hemen içicem canım.
ben de yapıcam ama ctesi ye kadar bekliyim en azından. ananas ve kabak çekirdiği yiyorum. havuç suyu içiyorum. paça çok severim bu akşam hemen içicem canım.