Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm cnm transferim olalı 15 gün oldu embriyolarımı çözündüler 2 tanesi 5. Güne gitti diğerlerinin gelişimi durdu öldüler Allah'a şükür sonucum pozitif hamileyim cnm darısı sana inşselam canım aynı durumdayız ama senin epey olmuş Hamile misin?
Seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim kaç tane embriyo konuldu cnm ve belirtilerin varmı tabi herkes belirti yaşamıyor mesela ben fazla bi belirti yaşamadım kasıklarda batma göğüslerde hassasiyetlik böyle şeyler hissediyomusunbenim de 3. embriyosuydu çözülünce 5. güne gitti ve transferim oldu.12 ağustos transfer tarihim. test 24ünde ama çok sabırsızlanıyorum![]()
Yol cnm dayanamadım 7.gün yaptım o gün çıktı ikinci çizgi belirtilerin güzel cnm inş tutmuştur bebişlerin.günde 2 dilim ananas ye çiğ badem çiğ kabak çekirdeği ye manda yoğurduna semiz otu doğra ye bide içebiliyosan paça çorbası içsen tam 12. gün mü yaptın test?
Tmm cnm harikasın muhakkak iç içime doğdu birden bence senin bebişlerinde tuttu bana haber ver sonuçtan tmm ctesi haber bekliyo olucam sendenben de yapıcam ama ctesi ye kadar bekliyim en azından. ananas ve kabak çekirdiği yiyorum. havuç suyu içiyorum. paça çok severim bu akşam hemen içicem canım.
tamam canım mutlaka yazıcam sana :*Tmm cnm harikasın muhakkak iç içime doğdu birden bence senin bebişlerinde tuttu bana haber ver sonuçtan tmm ctesi haber bekliyo olucam senden